Perjantain tokosessio

Voisin päivittää jotain pientä perjantain tokoilusta, koska siitä on pari Jennyn ottamaa kuvaakin (kiitos niistä!). Perjantaina tokoiltiin Jennyn, Erican ja Claudian + tietenkin piskelöiden kanssa. Aloin muuten miettimään, että koskakohan olen viimeksi tokoillut ilman tokoseuraa? Pitää asia joskus korjata ja treenata Elsan kanssa ihan kahdestaan.

Olin suunnitellut Elsan treenit siten, että otettaisiin paikkamakuuta, koska oli häiriökoiria. Myös pitkiä tokonoutoja, koska Elsa tarvii nyt myös vesityötreeneihin pitkän matkan noutoja. Sillä on välillä vaikea tajuta, että se noutoesine voi todellakin olla kaukana.

Paikkamakuussa Elsa pysyi maassa, mutta tietenkin haisteli ja pää pyöri välillä samalla tavalla mitä pöllölläkin. Mulla on edelleenkin pelkkänä ajatuksena opettaa Elsa pitämään pää maassa käskystä. Taas vaihteeksi pitää todeta, että otetaan se syyniin lähiaikoina. Nyt ihan oikeesti Jenni, ryhdistäydy! Tehtiin kaksi eri settiä paikkista, molemmissa aika noin 3 minsaa. Ekalla kerralla otin ihan kokeenomaisesti ilman välipalkkauksia ja toisella kertaa kävin kerran palkkaamassa, koska siinä kentän laidalla alkoi olemaan sen verran paljon trafiikkia (mopoilijat, ambulanssi ym).

Noutotreenit oli pitkiä ja Elsa näytti tykkäävän! Tehtiin niin, että heitin puukapulan, sitten avustaja otti kapulan ja heitti Elsan nähden pidemmälle ja sitten taas yksi avustaja vielä pidemmälle.. Retkikartasta katsottuna ekan noudon pituus oli noin 100 metriä! Toisella kertaa sitten kenttä toisinpäin, viimeinen heitto oli metsikköön, metallikapula oli tällä kertaa ja matka noin 40 metriä. Molemmat sujui tosi kivasti ja pääsi Elsa vähän käyttämään nenääkin etsiessä metskua sieltä metsästä.

Liikkeiden aluissa, väleissä ja lopuissa seuruutin Elsaa. Palkkaamisessa koitin muistaa ne Korrien tokokoulutuksesta opitut asiat. Tauolla Elsa rauhoittui tosi kivasti. Mä oon niin älyttömän tyytyväinen noihin taukoihin, koska Elsa osaa rauhoittua. Onhan sitä treenattukin ja ahkera työ on palkittu ja Elsa jaksaa pidempiä treenejä, koska ei ole enää niin kieroksilla tauoillakin.

Nyt otin tavoitteeksi oikeasti opettaa sen pään laittamisen maahan ja sitten ihan uusien tokoliikkeiden opettamisen. Tämä kesä on menty lähinnä vanhojen liikkeiden ylläpitämisessä, nyt alkaa olemaan syksy ja syksyllä yleensä minulla on hirveästi inspiraatiota vaikka ja mihin!

Kommentit

  1. Mulla on pitkä to do -lista agissa ja tokossa :D Toisin sanoen minulla on ihan loputon lista niistä asioista, joita pitäisi treenata, mutta joita en sitten kuitenkaan ehdi/jaksa treeniä. Ehkä vielä joskus? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin vaan paisuu ja paisuu toi lista, no eipä ainakaan pitäis olla ongelmaa et mitä sitä treenais kun lista on loputon.;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit