Möllirally-toko

Tänään Elsa korkkasi rally-tokon kisauran, möllien merkeissä Tampereella. Viikolla Jenny ja Erica kysyi lähdenkö mukaan rally-tokokisoihin. Kysyin paikkaa viralliseen luokkaan, mutta kisakirje oli jo lähetetty eli ei voinut ottaa siihen enää kilpailijoita. Päästiin sitten mölliluokkaan.

Tämä ratakuva on varmaan ihan turha, koska tajusin vasta nyt, että olin tallentanut tämän sen verran pienenä ettei sitä saa suurennettua. No laitetaan kuitenkin vaikkei tosta mitään selkoa saa! Tuomarina oli Krista Karhu.

Kehässä meni hyvin, en jännittänyt oikeastaan yhtään. Oltiin jo yhdeksän aikaan aamulla paikalla ja Elsan kehä oli 15.30 aikoihin, onneksi Elsa nukkui koko päivän autossa kevythäkissään. Jaksoi hyvin keskittyä sitten kehässä.

Tuloksena 89/100 p. 3. sija!

Virheitä tuli seuraavasti:
- Ohjaajavirhe, koska en tiennyt, että käännös suoritetaan kyltin jälkeen. Tein käännöksen kyltin vasemmalla puolella..
- Talutin kiristyi pari kertaa, en vaan osaa pitää talutinta oikein. Ensi kerralla annan sen roikkua maassa vaikka koira tietenkin siihen tulee sotkeutumaan.
- Vino perusasento tuli yhteen kohtaan, mutta en alkanut sitä korjaamaan, koska korjasin liikkeen jo kertaalleen. Itse asiassa ajattelin ettei rally-tokossa ole niin justiinsa..
- Elsa nuuski kerran merkkiä
- Puutteellinen yhteistyö, varmaan siksi koska Elsa ei edestä siirtynyt heti sivulle, palkkasin sit Elsan ja sitten suostui taas toimimaan.;)

Ei pahoja virheitä ollenkaan. En ole oikein treenannut tuota takaa kiertämistä tai eteen tulemista, mutta ihan kivasti ne silti meni kun hinkkasin niitä ennen kehää. Palkkasin vain pari kertaa, muuten oli namit taskussa eli en imuuttanut.

Oli kyllä tosi kiva ja onnistunut päivä! Kuvista kiitos Jennylle! Loppuun vielä kisavideo:


Kommentit

Suositut tekstit