Vesityötreenit

Viime viikolta pari vesityötreenipätkää. Eka ihan tavallinen heitto damilla, meni kerrasta uimaan vaikka olikin aika syvä kohta ja piti lähteä heti uimaan. Tämän kanssa oli viime kesänä taisteltavaa kun Elsa ei millään uskaltanut mennä äkkisyvään veteen. Koirauimalassa herneessä syttyi lamppu ja sen jälkeen ei ole suurempia ongelmia ollut syvän rannan kanssa.

Toinen nouto sitten vähän noiden heinien joukkoon. Elsa meni laiskana lyhimmän kautta.

Kolmannesta toistosta en jaksanut laittaa tänne videoo, koska ei mennyt ihan nappiin. Nouto vastarannalta, jotenkin Elsa meni ihan pihalle siinä. Meni kyllä toiselle rannalle, ui dami suussa takaisinpäin, mutta sitten alkoi ihmeellinen haahuilu. En tiedä oliko jotain damin omimisen makua vai mikä oli kun sai kauheesti kutsua et toi sen. Jäi pöljän näköisenä vain seisomaan.

Kommentit

  1. Vautsi, hyvä Elsa! Onko suunnitelmissa mennä avoimen luokan vesityökokeeseen? Me ollaan treenattu vähän sitä ajatellen. Jos sitten alkusyksystä menis kokeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä varmaan käydään kokeilemassa.:) Elsalla vaan on oudoissa rannoissa pientä hankaluutta mennä suoraan veteen..

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit