Tilannekatsausta

Purin kamerasta kuvat koneelle ja ajattelin nyt samalla sitten päivittää jotain tänne blogiin. Tavarakuvat ovat viime viikolta ja Elsan kuvat ovat tänään otettu.

Kävin viime viikolla ostaa uuden harjan, koska furminaattori on mystisesti kadonnut. Ei löydy mistään sitä vanhaa harjaa, miten harja voi kadota niin ettei tule edes muutossa mistään esille? Mulla kävi tuuri Mannin Faunataressa, siellä oli inventaarion vuoksi alessa varmaan kaikki tuotteet. Harja oli -20 % ja sitten käännyin ja huomasin, että keraamiset kupit on alennuksessa!

Tätä seisojakuppia olen naureskellut monesti. Kuppi täynnä uljaita seisojia.. mutta mitä hittoo tuo collie tuossa tekee? Ehkä juuri siksi, että jää häiritsemään se collie niin paljon ettei sitä kuppia saa mielestään pois?

Lelut oli ota kolme, maksa kaksi.. Elsa tykkäsi siitä kettulelusta niin paljon, että ostin sitten kolme uutta treenilelua. Haisunäätä on saanut jo kovasti kyytiä!

Hain Elsan heti töiden jälkeen. Tämä päivä on mennyt tosi hyvin tähän asti. Alusta asti Elsa on ollut huomattavasti rennompi mitä viikko sitten. Rappukäytävän ääniä pari kertaa haukkunut, mutta kaksi kertaa käytiin sitten siellä katsomassa ja toteamassa ettei siellä oven takana ole mörköjä ja se tieto on rauhoittanut Elsaa eikä se hauku läheskään kaikille äänille.

Luu on maistunut, tämä kertoo ainakin minulle ettei jännitä paljoa, koska pystyy keskittymään syömään luuta. Elsa on leikkinyt haisunäätä-lelulla ja leikkasin siltä kynnet + hieroin Elsan takajalkoja. Hieronnassa Elsa rentoutui tosi hyvin vaikka oltiin parvekkeella, meinasi nukahtaakin. Niin ja nähtiin naapurin koirakin! Alakerrassa asuu pieni havanesepoika joka oli rappukäytävässä kun tultiin sisälle. Elsa ja pikkukoira pääsi tutustumaan, vaikutti tosi rauhalliselta ja kiltiltä koiralta joten otin Elsalta hihnan pois, että voi paremmin tutustua. No Elsahan meni sitten naapurin asuntoon sisälle. Koitin kutsua tätä laadunvalvojaa sieltä pois, mutta naapuri vaan sanoi että anna tutkia. Naapurin mies tuli Elsaa silittämään ja Elsa oli ihan innoissaan tästä miehestä. No tulipa tutustuttua naapuriin ja hyvä että Elsa tulee toimeen naapurin koiran kanssa niin ei tarvi ainakaan vältellä niitä tai muuta säätämistä keksiä.

Mä oon kyllä tosi ylpeä Elsasta miten paljon se on reipastunut. Se on ollut niin kiltisti täällä ja naapurin mieskään ei pelottanut vaikka se kyyristyi Elsan päälle silittämään. Tästä on hyvä jatkaa, toivottavasti yö menee hyvin.

Kommentit

  1. Ihana seisojakuppi! Pakko ehkä hankki colliesta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanki ihmeessä, ei ole liikaa tarjolla seisojakuppeja.;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit