Heinäkuun seitsemäs


Kiirettä pitää, terveiset muuttolaatikoiden keskeltä!;) Juuri ennen loman loppua tein siskojen kanssa reissun Tukholmaan, oli kiva pikkureissu.

Läheisessä puistossa oli sunnuntaina puistokirppis, käytiin siellä Elsan kanssa päivälenkillä. Elsa käyttäytyi niin nätisti! Ihmisiä oli tosi paljon, enemmän kuin olin ikinä kuvitellut. Siellä Elsan kanssa pujoteltiin ihmisten keskellä ja Elsa käveli nätisti mun vierellä ilman käskyä. Ihana tyttö! Elsa on niin helppo ottaa mukaan joka paikkaan, nätisti se osaa käyttäytyä. Lenkeillä annan Elsan poukkoilla pusikoissa haistelemassa, ohitustilanteissa vain otan sen vierelleni seuraamaan, ehkä Elsa ajatteli että kirppistely oli yhtä ohitustilannetta?

Elsa kävi virikkeistymässä. Mulla oli kökköö työvuoroo koko viikko enkä ehtinyt töiden lisäksi tekemään mitään. Torstaina sitten vaan laitoin Mariannelle viestii et mahtuisko rally-tokon ratatreeneihin. Hyvin meni treenit, Elsa on tosi pätevä,  ohjaaja vaan on välillä pihalla kuin lumiukko. Miksei noissa kylteissä ole mitään logiikkaa? Pitää varmaan opettelemalla opetella et mitä minkäkin kyltin kohdalla tehdään. Varsinkin noi istumiset, kun ei tiedä pitääkö koiran istua ennen vai jälkeen vai koska.

Muuttohommat jatkuu. Eilen vietettiin kolme tuntia Ikeassa ja tänään olen vain pakannut tavaroita. Elsakin kävi jo piipahtamassa minun tulevassa kodissa. Koottiin huonekaluja ja Elsa samalla nautti poron selkärankaa. Elsasta on muuten tullut kranttu luiden suhteen. Pääsi raakaluissa maistamaan lammasta niin nyt ei enää raa'at naudan luut enää maistu. Paahdetut naudan luut kyllä maistuu, mutta ei raaka. Kuivattu poron selkäranka on nyt tällä hetkellä hitti!

Kommentit

Suositut tekstit