Saikku jatkuu

Kuvat toukokuulta, ajalta jolloin Elsa vielä sai uida. Tänään tikit poistettiin, mutta eläinlääkäri sanoi että vielä kolme päivää pitää olla levossa ja tassu suojattuna.. Huomenna olisi ollut möllitoko, mutta piti perua se. Alkaa jo nyppimään tämä haavahomma. Sääliksi käy Elsaa, se niin haluaisi kokoajan jotain puuhastella, mutta on jo kolmattatoista päivää levossa, neljän seinän sisällä. Pissalenkit on kävely korkeintaan tämän kerrostalon ympäri. Harmittaa itseäki, olin jo niin ajatellut että kesälomalla pystyn Elsan kanssa puuhastelemaan kaikkea kivaa. Lähteä maalle ja Elsa sais uida paljon, juoksennella vapaana ja tehdä jotain lintunoutoja, tokoilla ym.

Kommentit

 1. Kesällä nää sairastumiset ja haaverit on kyllä äärsyttävimpiä, jos on hyvä ilma ja ei pääse tekemään mitään. :( Paranemisia Elsalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.:( Onneksi kesää on kuitenkin vielä jäljellä eli jos ei mitään takapakkia tuu niin pääsee kyllä vielä puuhastelemaan vaikka mitä.:)

   Poista
 2. Voi hitsi! Toivottavasti sairastelut ovat pian historiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti. Vieläkään se antura ei ole täysin kunnossa, mutta eiköhän se siitä.:)

   Poista
 3. Höh, pikaista paranemista Elsalle! Noi tassujutut on aina niin ikäviä... mutta onneksi kesäpäiviä on vielä jäljellä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kesää on jäljellä ja varmasti keretään siitä vielä nauttia.:)

   Poista
 4. Niimpä, ei vain tiedä miten sitä opettaisi kun heti kun päästää irti kun karkaa. Toisaalta sen pitäisikin lähteä kauaksikin kun menee isäni kanssa hirvimetsälle mutta sitten taas jossain muualla kuin metsässä olisi mahtavaa kun voisi pitää irti ja harrastaa. Onhan ne älykkäitä koiria ja olisivat todella suosittuja harrastukoiria ilman tuota metsästysviettiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se että se pysyisi treenatessa lähellä, ei minusta vaikuta metsästystilanteeseen. Koira osaa kyllä erottaa sen että koska saa lähteä kauaksi ja koska ei. Elsaltahan olen pennusta lähtien vaatinut että treenatessa pitää pysyä lähellä ja olla kokoajan kuulolla, metsästystilanteessa se kyllä osaa silti irtautua laajaan hakuun ollen silloinkin kuulolla. Haussa Elsalla on oma käskysanansa jolloin se tietää että nyt tehdään hakua eikä lenkkeillä.;)

   Kille pysyi lenkeillä näkösällä minun kanssa, mutta isän kanssa metsällä se kyllä menee kauaksikin. Luulen että koira hoksaa senkin että kenen kanssa tehdään mitäkin juttuja. Sinä tuskin sinne hirvimetsälle meet koiran kanssa?

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit