Killen rally-tokoilu

Se kun on ilman Elsaa yli viikon ja jotenkin syttyy into kokeilla pitkästä aikaa rally-tokoa niin kyllä hätä keinot keksii. Nimittäin kyllähän sitä nyt voisi kokeilla 12-vuotiaan Killen kanssa. Pappa-rallyä! Tietenkin tämä mahtava idea syntyy keskellä yötä. Yöllä sitten kaivamaan pakastimesta maksaa ja suunnittelemaan treenejä. Katoin jo yöllä valmiiksi valmiin kisaradan Rally-tokoyhdistyksen sivuilta ja tulostin kyltit.

Seuraavana päivänä sitten maksaa keittämään. Pilkkoessa nameja mietein, että onkohan tämä idea kuollut jo syntyessään. Kille on aina niin vaikee motivoida ulkona yhtään mihinkään. Se vaan innokkaana kuitenkin odottaa että pääsee lenkille. Ajattelin kuitenkin kokeilla ja menin ulos kasaamaan rataa. Kartioiksi kaivoin leikkimökistä kaksi vanhaa kahvipannua, helikopterilelun ja vanhan Mehukatin.

Sitten hakemaan Kille. Se olikin ihan innoissaan ja maksakin kelpasi! Pieni papparainen oli ihan intona kun pääsee tekemään jotain. Mulla ei tietenkään ollut mukana mitään treenitaskua enkä viittinyt niitä maksoja laittaa hupparin taskuun paljaaltaan, oli virhe säätää sen muovipussin kanssa. Älkää nyt ottako mallia tästä tunarista, monta ratavirhettäkin tuli ja yhden kyltin suoritin aina ihan väärin enkä jaksanut korjata. Kille ei pysynyt istumassa kun kiersin sitä ympäri ym. Video on silti pakko julkaista, Kille on vaan niin hassu höpsö. Pidettiin vain hauskaa, ei se niin vakavaa ole. Kille oli tosi innokas ja piti imuttaa noi seuraamiset, koska muuten se syöksy eteen tai tarjosi jotain ihan omiaan, raukka teki kaikkensa että saisi niitä maksoja. Oli oikein hauska rallyhetki Killen kanssa. Kyllä papparaisesta on vielä vaikka mihin.;)

Ratapiirros Raision kisoista (suurenee klik klik), kuva täältä.

Ja nyt se video. Aina näitä videoita julkaistaessa tulee hirvee itsekritiikki, kamala dataajaryhti ja muuta en viitsi edes sanoa mikä mättää. Monet videot on jäänyt julkaisematta kun itse näyttää niin kamalalta niissä. Mä oon ihan kyyryssä, koska Kille tarvitsee niin paljon ohjausta sinne viiteenkymmeneen senttiin. Seuraava koira sitten voisikin olla sellainen ettei 175 senttisen naisen tarvi kurotella näin alas, ehkä sitten voisi se dataajaryhtikin olla parempi.;) Miten olis, laitetaanko esim hovawart seuraavaksi?


Taitaa nyt käydä niin että Kille pääsee joskus toistekin pappa-ralleileen! Elsan kanssa tekisi mieli mennä rally-tokokisoihin, mutta en ole vielä jaksanut perehtyä sääntöihin kunnolla. Joku lyhyt "väännetään säännöt rautalangasta" -kurssi vois olla hyvä.;) Taidan odottaa jotain sateista syysiltaa jolloin on ehkä aikaa ja intoa perehtyä niihin sääntöihin.

Kommentit

 1. Ihana Kille-pappa, pomppii kuin nuori varsa :)

  VastaaPoista
 2. Olipas aivan ihanaa katsoa pappakoiran ralleilua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että Killen ralleilusta pidettiin.:)

   Poista
 3. Killehän vois (melkein) loikkia kilpaa Urpon kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa joo, mutta Kille ei tykkää itseä isommista uroksista.:D Mut vauhtia siis papalla piisaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit