Kesä

Neljän viikon kesäloma alkoi, mutta en oikein meinaa vieläkään uskoa että on kesä. Toukokuun lopulla ehti elämä heittää aikamoista kuperkeikkaa eikä oikein tiedä minne tämä elämä vielä vie.

Elsa on tokoillut mm belgi-ja tolleriseurassa, UKH:n tokotreeneissä ja Mariannen tokotreeneissä. Käynyt uimassa ahkerasti Firalla, Pitkäjärvellä ja Lammaslampikin käytiin koeajamassa. Tässä postauksessa on vain kännykkäkuvia. Kamerassa on paljon kuvia, mutta en ole ehtinyt niitä vielä käymään läpi.
Pitkiä lenkkejä ilta-auringossa. Olen lenkkeilyn suhteen enemmän talvi-ihmisiä, mutta on se kesälläkin kivaa lenkkeillä.

Törmäsimme lenkillä suloiseen 15 viikon ikäiseen bretonityttöön. Piti oikein sylittää sitä, sain naskalihampaista poskeen ja tukkaakin revittiin, ihana!

Löydettiin kunnon kaislikko! Elsa pääsi selvittämään damin noutoa rannalta.

Uimakäynnit loppui lyhyeen, sillä eilen Elsa astui ilmeisesti lasiin rantavedessä. Käytiin Aistissa päivystyksessä ja nyt Elsalla on tikit anturassa ja kymmenen päivää täytyy pitää jalassa pakettia. Aikamoinen duuni, tänään on pitänyt jo kahdesti vaihtaa taitokset koska ei ne tunnu pysyvän paikoillaan. Onneksi tötteröä ei tarvi pitää koska Elsa on kiltisti antanut jalan olla.

Ja miksi postauksen alussa sanoin, että elämä on heittänyt aikamoista kuperkeikkaa.. Olen nykyään sinkku ja parhaillaan etsin itselleni uutta asuntoa. Viikko on mennyt asuntonäytöissä ravaamisella. Elsasta en tiedä miten sen kanssa tehdään, mutta eiköhän aika näytä.

Kommentit

 1. Voi pientä Elsaa, pikaista paranemista!
  Ja voi teitä :( tsemppiä teille myös, molemmille. Tai paremminkin kaikille kolmelle.

  VastaaPoista
 2. Onpas kurjia uutisia kaikin puolin! Mutta asioilla on tapana järjestyä, toivottavasti teidänkin kohdalla.

  VastaaPoista
 3. Voi että tuota tassuhaavaa - paranemista Elsalle!
  Aika parantaa ja asiat järjestyvät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa kyllä ettei Elsa pääse edes uimaan, meinaa sillä pää levitä kun ei ole mitään tekemistä..

   Kiitos.:)

   Poista
 4. Rähinäryhmä tarjoaa ihanille koirablogeille arvontaa haasteen muodossa, innokkaasti kaikki mukaan (arpaonnen kera tietysti):
  http://ssamperi.blogspot.fi/2013/06/mita-oppisitkaan-jos-koirasi-olisi.html

  ♥: Rähinäryhmä

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit