Juhannus

Ensimmäinen kuva ei liity mitenkään juhannukseen, mutta voi että oli haikeeta jättää tämä mussukka pariksi viikoksi. Mulla oli 1,5 viikon "juhannusreissu". Ensin viikonloppu pikkuserkun polttareissa Porissa, voi että en muista koska olen viimeksi käynyt Porissa! Yyteri on aivan mahtava, sinne pitää kyllä joskus mennä ihan ajan kanssa. Harmittaa etten ehtinyt / tajunnut ottaa Yyteristä julkaisukelpoisia kuvia, mutta lupauduin valokuvaamaan polttarit niin keskityin sitten vain kuvaamaan niitä polttarijuttuja. Kun oltiin selvitty polttarihumuista niin suuntasin sunnuntaina vanhempieni luo maalle. Vietettiin juhannusta koko perheen voimin, harvinaista herkkua että ollaan kaikki sisarukset yhtä aikaa koolla. Kille taisi nauttia kun Elsa ei ollut sitä häiritsemässä, mutta pikkumies kyllä oli ja Kille pari kertaa koitti taas livahtaa omille teilleen ovesta.


Tehtiin ennen jussia reissu lankakauppaan ja tuli ostettua kaulahuivilangat. On tullut paljon neulottua. Koirattomasta ajasta (Kille on niin helppo että jää kyllä aikaa muuhunkin ;) ) tuli kyllä nautittua neulomisen merkeissä. Tokokirjoja otin matkaan mukaan jos vaikka tulis jotain uusia inspiraatioita, pari kertaa tuli selattua. Rally-tokokuume iski ja ralleilin sitten Killen kanssa, mutta siitä on tulossa ihan oma postauksensa.

Kille on todellakin nauttinut ainoan koiran virastaan. Elsan aikana Kille on hyvin rauhallinen, niinkuin jossain hidastetussa filmissä, mutta nyt se on ollut ihan eri koira. Luulen että Kille on Elsan aikana tarkoituksella mahdollisimman rauhallinen ettei provosoi Elsaa riehumaan. Killen mielestä Elsa on aivan liian innokas. Kille on viisas kun tietää miten olla Elsan aikana ettei turhaan innosta pientä retkua. Olemalla rauhallinen saa itse olla rauhassa jne..

Nyt kyllä tuli rumasti lisättyä sekä kännykkäkuvia että järkkärikuvia sekaisin, eikai se niin justiinsa ole. Jotain pientä säätöä on tullut tehtyä ulkoasuun. Tykkään tosi paljon että bannerin reunasta lähtee suoraan taustakuva, ennen oli vähän valkoista välissä. Html-koodeja säätelemällä sain ne valkoiset pois. Laitoin myös yksivärisen taustan, paljon parempi kuin se raidallinen. Banneria en vielä tule vaihtamaan sillä tykkään nykyisestä edelleen tosi paljon ja olen varma siitä että jos teen kesäisen bannerin niin se kuitenkin jumittais siinä vielä joulunakin..

Kommentit

Suositut tekstit