Hellepäiviä

Nää ihanat kuvat ovat toukokuulta, mutta halusin julkaista ne nyt. Sain kämpän, vihdoin ja viimein. Jossain vaiheessa meinasi jo usko loppua, yksiöitä on vähän ja hakijoita ihan järkyttävästi. Onneksi kuitenkin pääsen muuttamaan heinäkuussa söpöön yksiöön, sinkkuboksiini. Tuuria oli matkassa, sillä sain luvan pitää koiraa asunnossa vaikka kyllähän se asunnon omistaja sitä mietti päivän vaiko peräti kaksi päivää. Mä en halua sitoutua vuodeksi kämppään minne ei saisi ottaa koiraa, sehän olis aivan hirveetä! Pentukuumekin kun meinaa puskea aina välillä pintaan..

Elsa oli tänään tuhma. Kävin kampaajalla ja jätin Elsan ilman tötteröä, koska luotin siihen ettei se revi haavaa koska ei ole tähänkään asti näyttänyt mitään kiinnostusta sitä kohtaan. No puolen tunnin kampaajareissun aikana Elsa oli sitten päättänyt repiä kaikki haavataitokset irti, oli kuule makuuhuoneen lattia ihan silpussa. Onneksi haavan kohdalla oli vielä kuivaa pumpulia ja haava näytti kuivalta ja siistiltä. Hyvin haava lähtenyt parantumaan ja tikit ovat pysyneet hyvin paikoillaan. Toivoa on että Elsa pääsee reilun viikon päästä mökille vipeltämään vapaana.

Elsalla meinaa levitä pää. Kovasti tahtoo jotain puuhastella, mutta ei olla tehty mitään ettei haava repee. Onneksi on ollut hellettä niin se vähän syö pikkuiselta virtaa.

Kommentit

 1. Kiva että asiat järjestyy :) Muista nauttia kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiat järjestyy, eilen kävin allekirjoittamassa sopparin eli se asunto on nyt todellakin mun.:) Nyt voi nauttia täysillä loppukesän.:)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin jo etukäteen ja tsemppiä Elsalle parantumiseen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit