Vappupäivä Luukissa

Vappupäivänä käytiin Luukin koirapuistossa, ei olla koskaan ennen sinne eksytty. Oli kyllä positiivinen yllätys koko mesta. Iso ja siellä saatiin olla melkein tunnin verran rauhassa ennenkuin sinne tuli pinseripoika, jonka kanssa Elsa innostui leikkimään. Nyt en tiedä kumpi on parempi koirapuisto, Luukin vai Pitkäkosken. Pitkäkoskella on usein ihan liikaa porukkaa ja jos koiria on paljon niin Elsaa pelottaa olla koiralauman keskellä. Muuten Pitkäkoski on kyllä hauskempi, koska siellä on niin vaihtelevaa maastoa. Yleensä käydään Pitkäkoskella viikonloppuaamuisin, silloin siellä on korkeintaan kaksi koiraa. Luukki oli vain tasainen nurmikenttä, tosin Elsa tykkäs siellä itsekseenkin juoksennella eli tuskin oli Elsalle tylsä.

On jännä seurata millaisia koiria Elsa hyväksyy leikkikaveriksi. Ennen ei ole pinseriä osunut samaan koirapuistoon, mutta näillä kyllä synkkasi heti. Kerrankin oli joku Elsaa nopeampi juoksija, ensimmäistä kertaa Elsa vinkui toisen perässä kun ei saanut toista kiinni, hassua! Yleensä vain vinttikoirat päihittää Elsan juoksukisassa.

On muuten hiukan turhauttavaa kun ottaa yli 200 kuvaa ja niistä ehkä yksi onnistuu. Mun mielestä toi ylin kuva oli ainoa minkä kehtaa täällä julkaista, mutta räävein sitten muutaman muunki kuvan vaikka onki aikamoista kuraa.

Kommentit

  1. Voin niin samaistua tuohon valokuvausturhaumaan! Toisinaan niistä 200 kuvasta ei ole yksikään onnistunut! Etenkin talvella tuppaa käymään niin. :/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit