Saanko sapuskaa jos esitän temppuja, itken ja haukun kuin hyeena

Kuka hullu varaa hallivuoron perjantai-illalle klo 20.30 - 21.30? No tietenkin minä, Erica ja Jenny! Ei tehnyt edes tiukkaa vaikka ajattelin ettei toi minun apinani mitään jaksa enää tuohon aikaan. Onneksi olin väärässä ja Elsa teki ihan into piukeena juttuja.

Seuraa: Tjooh, ai mikä kontakti? Junttiseuruulla ihan ok, muuten ei kyllä tuu mitään tiivistä kontaktia.  En jaksa stressata tästä.

Ruutu: Ihan ekaa kertaa ruutua! Meni paremmin kuin luulin ja lopetin pariin onnistuneeseen lähetykseen. Ihan vahingossa tuli vaan sanottua "seis" kun Elsa meni keskelle ruutua, Elsa pysähtyi ja mä olin ihan hämillään, mitäääää se pysähtyi? En ole opettanut mitään liikkeestä seisomista kuin jäävissä niin tuli ihan yllätyksenä tuo.

Hyppy: Alokkaan hyppy tosi kiva. Lähetin nyt kauempaa mitä yleensä, hyvin irtos hypylle. Hyppynoudossa tais olla liian korkee este + Neiran ja Kiiran haukkuminen häiritsi suoritusta, ei oikein tullut mitään tällä kertaa.

Paikkamakuu: Pieni paikkamakuu, kävin nopsaa piilossa, ihan jees.

Tosi kivat treenit ja lopuksi Elsa meni pari kertaa agilityn A-esteen. Ei mulla oo mitään aikeita opettaa Elsalle agilityä, sillähän on patellaluksaatio, mutta välillä jotain yksittäisiä esteitä on kiva kokeilla.

Tänään Elsa kävi heittää talviturkin Firan montuilla. Elsa oli aivan innoissaan, kerran noutoon lähtiessä se oikein vingahti ilosta! Nyt vaan odotellaan, että järveen kasvaa kunnon kaislikkoa niin pääsee treenaamaan avoimen luokan vesitöitä. Vesilintuja meillä ei ole yhtään pakkasessa, niitä pitäisi nyt jostain saada..

Kommentit

  1. Meilläkin tarkoitus viedä Urpo avoimen luokan vesityöhön tänä kesänä. Nyt kun näyttelytuloskin on saatu, niin mikään ei estä. Talviturkki on heitetty ja vesityö alustavasti hyvällä mallilla :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit