Puistotreenit

Tänään puistotreenit, treenikavereina Jenna ja hänen kettuterrieri Edi. Edi oli aivan ihana innokas pomppija!

Ajatuksena, että saadaan lintu-ja nurmikkohäiriöö, saatiin molemmat ja lisäksi vielä rusakko pomppi nurtsilla. Oli siinä ainakin häiriöö pienelle seisojalle.

On kyllä aivan mahtavaa kun aurinko paistaa ja on 17 astetta lämmintä. Äkkiä siinä pyörähti vähän yli tunti. Olin raahannut ruutuvärkit mukaan, mutta en jaksanut sitten alkaa sitä opettamaan..

Paikkamakuu: paikkista muutaman kerran, en jaksanut ottaa aikaa ja palkkasin tosi tiheään. Meni tosi hyvin, ei ottanut häiriöö uudesta treenikaverista, mutta haisteli ilmaa melkein kokoajan.. Jossain vaiheessa kun rusakko hyppeli nurmikolla niin otin ensin kontaktitreeniä ja kun rusakko meni pois näkyvistä niin paikkiksen. Oli vielä rusakko kovasti mielessä, mutta pysyi maassa. Toki palkkasin tosi tiheään ja pidin hihnasta kiinni ettei vain lähde selvittelemään niitä pupun jälkiä.

Paikkaistuminen: pitkästä aikaa muistin taas treenata tätä. Kivasti istui paikallaan, mutta olin kuitenkin aika lähellä ja tiheä palkkaaminen. Pitää joskus kokeilla meniskö kokeenomaisesti..

Metallinouto: ihan jees, mutta perusasentoon tuleminen metsku suussa on kankeaa. Hirveän hidasta. Ehkä pitäisi treenata sitä osaa erikseen nyt. Haluaisin että Elsa tulis vauhdilla perusasentoon, oli suussa sitten mitä tahansa.

Seuraaminen: seuraamistreenit on niin tylsää.. Lyhyitä pätkiä että kontakti pysyisi. Vois alkaa pitkästä aikaa ottaa rally-tokoa, siinä tulis jotain vaihtelua seuraamiseen ja samalla treenattua jotain toista lajia.

Kommentit

  1. Hyvä Elsa! Vaikea kuvitella, että Urpo suostuisi kantamaan mitään metallista esinettä saati että pysyisi paikoillaan kun rusakko häiriköi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi rusakko oli kyllä aikamoinen ylläri.:D Huhheijaa kun itellä tuli paniikki laittaa koira kiinni.:P

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit