Lauhanvuori

Mulla on nyt vaikka mitä kuvia otettuna, mutta koitan nyt pysyä jossain järjestyksessä tämän blogin suhteen. Koneesta meinasi loppua tila enkä uskaltanut siirtää kuvia kamerasta koneelle ennenkuin olin siirtänyt kaikki 2012 kuvat ulkoiselle kovalevylle. Kyllä jännitti, piti miljoonaan kertaan tarkistaa, että menihän ne nyt oikein ennenkuin lykkäsin koneelta koko 2012 kuvat roskakoriin. Nyt on taas koneella tilaa.

Sunnuntaina käytiin paistamassa makkaraa ja lettuja Lauhanvuoren kansallispuistossa. Elsa pääsi mukaan. Kille jäi valitettavasti kotiin, koska kahden koiran kanssa olisi ollut aika paljon hommaa. Varsinkin kun koiria ei voi enää pitää vapaana (eikä kansallispuistossa muutenkaan saa pitää koiria vapaana).

Elsa joutui töihin heti. Paikkamakuuseen odottamaan siksi aikaa kun kannettiin puita ja laitettiin grillihommat kuntoon. Räkä poskella tietenkin.

Elsa kävi kokeilemassa järven jäätä. Vähän hirvitti, mutta hyvin jää piti pienen retonin.

Makkarat ei jostain syystä ole niin kuvauksellisia, mutta letusta kerkesin nappaamaan kuvan. Oli meillä hilloakin, mutta sitä ei riittänyt enää kuviin.;)

Killestä pari kuvaa. Ei uskoisi, että se täyttää ensi viikolla 12 vuotta!

Kommentit

 1. Killelle onnittelut etukäteen! 12 vuotta on jo todella kunnioitettava ikä. Ei voi kuin toivoa, että me saadaan pitää Urpo niin pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 12 vuotta on paljon, toivottavasti Urpo ja Elsakin saa nauttia elämästä vähintään siihen asti.:)

   Poista
 2. Nam, lettuja:) Onnea Killelle, nuorekkaalta näyttää vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kille on tosi hyvässä kunnossa, iloinen ja pirteä papparainen.:) Toivottavasti saadaan vielä muutama syntymäpäivä viettää.

   Poista
 3. No ei olisi pitänyt tulla teidän blogiin nälkäisenä. Iski lettuhimo! :D Etukäteisonnittelut Killelle! Vanhuskoirat on ihan parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhuskoirat on ihania, viisaita ja elämää nähneitä.:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit