Toinen päivä sterkistä

Toista päivää mennään leikkauksesta. Kuva vähän hämää sillä Elsa on ollut tosi pirteän ja normaalin oloinen. Eipä oikein huomaa, että olisi mitään leikattu. Karvaa on sheivattu niin paljon, että Elsa mielellään nukkuu peiton alla vaikka yleensä se ei kauaa peiton alla viihdy.

Eilen kävin ostaa metallikapulan. Sen verran sitä piti kokeilla, että pitääkö se sitä suussaan. Hyvin otti suuhun ja nosti sen lattialta minun käteen. Ei varmaankaan tuota mitään ongelmia. Tokossa taukoillaan vielä. Eilen annoin Elsalle aktivointilelun kun vaikutti kovin terhakalta, mutta ei se sitä kauaa jaksanut värkätä. Yleensä noi lelut tyhjenee samantien. Olen malttamattomana katsellut toukokuun möllitokoja, niitä on nyt yllättävän paljon. Huhtikuussa on yhdet mihin päästään. Forssaa mietein, mutta ei tuota kaljua koiraa voi pihalla pitää paikkamakuussa. Jos olis lähempänä niin voisi ehkä mennä suorittamaan muut liikkeet ja jättää paikkiksen välistä.. Kisatreeniä tarvitaan.

Kommentit

 1. Mistä bongaat möllitokoja? :) Kisatreeniä mekin tarvitaan. Etenkin ohjaaja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat.comin tapahtumakalenterista.:) Meistä saa treeniseuraa jos joskus haluut. Me ainakin kaivattaisiin uusia häiriökoiria.:)

   Poista
 2. Toki treeniseura kelpaa meillekin! :) Uudet koirat on aina ihan toisenlainen häiriö. Ja uusista ihmisistä saa oivallisia liikkureita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitan sulle tänään sähköpostia, säkin varmaan asut pk-seudulla?:)

   Poista
  2. Joo laita vain (koska jos se meilin laittaminen jää musta kiinni, niin se unohtuu. T. lahopää)! Ja asutaan kyllä pk-seudulla :)

   Poista
  3. Mäki oon yksi lahopää kaikenmaailman juttujen kans.:D

   Poista
 3. Hui jännää, tsemppiä möllikisoihin. Olen aika vähän seuraillut viime aikoina blogia, joten voi, mikä leikkaus? Pitääpä lukea tarkemmin ja päivittää omat tiedot. Vitsit, että teidän Elsa ja meidän Aikku on samannäköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempeistä.:) Elsa ja Aikku on kyllä niin samannäköisiä, olis kiva kuulla Ainonki kuulumisia.:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit