Mustavalkoiset treenit jatkuu

Tänään omatoimitreenit, mukana Eeva-Kaisa+Juju sekä Heidi+Maya. Mustavalkoiset treenit taas jatkuu, koska Maya on musta käppänä.;) Mä olin nyt jostain saanut taas hirveen treeni-innostuksen, aivan ihanaa kun on taas intoa treenata! Oli jonkinlainen suunnitelmakin ja se tuli vedettyä läpi ja vähän enemmänkin.

Alkuun vähän virittelyä, Elsa leikki lelulla vaikka paikalla oli muita koiria! Ollaan edistytty leikkitreeneissä tosi kivasti. Kettulelu vaan meinaa jo vedellä viimesiä ja ulkona ei ole nyt muut lelut kelvanneet. Pitää varmaan ostaa toinen kettu.

Otettiin ryhmässä paikkamakuu, otin myös muutaman luoksetulon. Kivasti meni. Sitten se kokeenomainen treeni ilman palkkausta. Pelkällä kehumisella mentiin kaikki liikkeet liikkuroituna. Oli kivaa! Elsa vaan edisti ja vähän haahuili. Olin ehkä itse vähän epävarma.. Mutta siis mun mielestä Elsalla vire pysyi hyvänä vaikkei saanut namia tai lelua liikkeiden välissä.

Mulla olikin treenisuunnitelmassa juurikin leikkiminen ja kokeenomaisesti alokkaan liikkeet läpi. Nyt mua ei enää jännitä kokeisiin meneminen, pelkäsin että Elsalla menee maku koko hommaan jos ei saa palkkaa, onneksi olin väärässä. Ehdein jo panikoimaan, että miten saan kahdessa viikossa palkkauksen häivytettyä pois.

Sitten loppuun jotain yksittäisiä liikkeitä. Hyppynoutoa muutaman kerran, avon nouto, toinen paikkis.. Paljon sitä ehti tunnin aikana, myös kunnon tauot pidettiin settien välissä. Lopuksi koirat pääsi keskenään leikkimään, Elsa ei nähnyt kuin Jujun.. Sitä kiinnosti Jujun juoksutuoksut ihan hirveesti. Kokoajan änkemässä Jujun selkään ja Juju vaan veti häntää sivuun. Että tällainen romanssi näillä tytöillä.

Kuvat on viime viikon treeneistä.

Kommentit

Suositut tekstit