Mustavalkoinen tokotreeni

Keskiviikkona Eeva-Kaisa ja Juju tulivat tänne meidän nurkille treenaamaan tokoa meidän kanssa. Mulla on ollut viime aikoina treenimotivaatio kateissa monestakin syystä, mutta en ala niitä juttuja tänne blogiin sen enempää kertomaan. En ollut tehnyt treenisuunnitelmaa enkä itse ollut kauheen innokas niin eipä Elsakaan sitten loistanut ihan niin täysillä mitä olisi voinut.

Seuraamisessa oli haahuilua vähän havaittavissa, viime aikoina on kyllä ollut parempaakin seuraamista.. Nouto onnistui tosi kivasti. Paikkamakuussa Elsa nousi.. Jujulla oli juoksut ja se näytti Elsaa häiritsevän enemmän kuin luulin. No mutta tytöt pääsivät leikkimään ja sitä oli tosi kiva seurata. Elsa ei läheskään kaikkien kanssa leiki niin innokkaasti mitä Jujun kanssa leikki. Ovat niin samantyyliset vaikkakin eri rotuisia, mutta nämä kaksi tulee tosi hyvin juttuun. Näiden kahden pitäisi kyllä päästä useamminkin leikkimään!

Nämä kuvat on otettu mun "uudella" putkella, oli kiva nyt päästä vähän kokeilemaan sitä. On muuten paljon enemmän intoa kokeilla eri säätöjä tällä putkella, koska tiedän että nyt voi jopa onnistua jos vähän yrittää panostaa. Leikkimiskuvat otettu varmaan kaikki automaatilla, mutta noutokuvissa mä sain jopa Elsan naaman näkyviin ja taustaa sumenemaan, jotain edistystä. Oli kuitenkin pilvistä ja ilta niin sekin teki oman haasteensa. Muutamat kivat otokset tuli saatua, harjoittelu jatkuu.. 

Kommentit

 1. Hauskoi kuvei! Toivottavasti treeni-into palautuu pian sekä sulla että Elsalla.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Onks Juju staby? Joskus pentuna mätsärituomari luuli Caraa stabyksi vaikka se on niin pieni! Treenitsemppiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juju on staby. Elsaaki on luultu välillä vaikka ja miksi.:D Yleensä kyl vaan kysytään mikä Elsa on, koska harva tunnistaa rotua.

   Poista
 3. Mun piti tuijottaa tuota kakkoskuvaa kauhean kauan, kun koitin miettiä, miten Elsa pääsee tuommoiseen asentoon ja miten sillä voi olla noin monta jalkaa. :D Meni hetki ennen kuin tajusin siinä olevan kaksi koiraa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit