Mustarastas + eka virallinen tokokoe

Eilen kävästiin Pitkäkosken koirapuistossa. Mennessä Elsa kävi hätistää mustarastaan. Ihan kiva, olis vaan voinut pysähtyä pillistä, mutta on tämä parempi kuin se viime syksyn Elsa joka lähti lintujen perään hirveellä ulinalla.Tänään repäsin ja ilmotin Elsan ensimmäiseen viralliseen tokokokeeseen. 5.5. Collieyhdistyksen järjestämä tokokoe Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Vasta ilmottautumisen ja maksamisen jälkeen tuli mieleen, että varmaan aika haastava se nurmikenttä, mutta meni jo. Mennään varmaan liikkeet nokka maassa. Nyt äkkiä pitää keksiä jotain nurmikkotreenejä, mutta taitaa olla vielä aika lumessa joka paikka.. Pari viikkoa aikaa, eiköhän me jotain keksitä..

Kommentit

 1. Aksun eka koe oli samassa paikassa! Mentiin vain tosi aikaisin paikanpäälle, että Aksu sai "ottaa tilan haltuun" (tottua paikkaan) ja istuttiin siinä nurtsilla varmaan tunti tai kaksi ennen oman luokan alkua. Meillä syynä tähän oli Aksun silloiset pelot, mutta eiköhän se teilläkin toimisi haisteluiden vähentämisessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa mitä keksitään.:) Aikasin me varmaan sinne mennäänkin. Oon kyllä huomannut että Elsalle paras on ollut, että ottaa sen suoraan autosta kehään. Onneksi on ennen kisaa yhdet möllit niin siellä vois kokeilla eri juttuja..

   Poista
 2. Jee, oon ihan innoissaan täällä :D Kirjotat sitten heti, että miten meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että täällä ollaan innoissaan, toivottavasti en tuota pettymystä.;D Juu raporttia lupaan heti skaban jälkeen!:D

   Poista
 3. Täälläkin pidetään peukkuja!! Rastaat on hyvää treenimateriaalia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij!:) Juu rastaat on kuulemma saanut kyytiä (Teemu lähinnä noita lintujuttuja treenaa..).:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit