Möllitoko

Oltiin lauantaina taas möllitokossa. Elsalla oli huono päivä ja se oli kokoajan vähän haahuileva enkä saanut sitä oikein millään sellaseen vireeseen, että se keskittyisi asioihin kunnolla. Luulen että tähän vaikutti monikin asia. Perjantaina reissattiin vanhempieni luo ja lauantaiaamuna Elsalla oli yhtä sun toista äksöniä eli taisi olla jo aika väsynyt kun vihdoin mölleihin päästiin. Lisäksi se taisi haahuilla Teemun perään kehässä.

Luoksepäästävyys 9
Meni ihan ok, mutta lähti tuomarin perään sen käännyttyä pois.

Paikalla makaaminen 0
Elsa jäi tosi levottomasti maahan. Lokkeja lenteli ja rääkyi, Elsa säpsähteli niitä lintujen varjoja mitä meni maassa ja kai sitä ahdisti kun ei kunnolla nähnyt niitä lintuja. Se sitten nousi ja kipitti mun luo.

Oltiin muuten ekoina kehässä joten jäätiin suoraan paikkamakuun jälkeen tekemään yksilöliikkeitä, harmi sillä olisin halunnut että Elsa kunnolla ehtisi rauhoittumaan ton paikkisepisodin jälkeen. No haahuilevan koiran kanssa sitten tekemään yksilöliikkeitä..

Seuraaminen kytkettynä 8,5
Haahuilua eikä pa liikkeiden välissä oikein toiminut..

Seuraaminen taluttimetta 7,5
Sama kuin kytkettynä..

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
No tää oli kyllä aika kiva!:)

Luoksetulo 10
Vähän mua jännitti et kuuleekohan se mun sivu-käskyä, koska oli jotenkin niin poissaolevan oloinen. Hienosti se sieltä sitten tuli kuitenkin.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 0
Meni maahan enkä alkanut korjaamaan..

Estehyppy 8,5
Seisominen valui.. Itse sekoilin ja tulin ensin koiran väärälle puolelle kunnes tajusin et täs on nyt jotain mätää ja vaihdoin sit oikealle puolelle.:D En oo koskaan ennen sekoillut tolleen, haha!

Kokonaisvaikutus 8,5
yht. 131,5p.

Että sellainen mölli tällä kertaa. Viralliset kokeet on viikon päästä ja jäi näistä mölleistä sen verran kökkö maku, toivottavasti virallisissa menisi paremmin. Ulkokokeet nekin.. toivottavasti ei ole lintuja.

Torstaina oli tokotunti, mutta pakko nyt sanoo etten edes kunnolla muista mitä tehtiin tai miten meni. Viimeinen ohjattu tunti nyt tälle keväälle.

Tein muuten Elsalle tänne oman sivun, jonne lykkään noita tuloksia. En jaksa laittaa mätsärituloksista kaikkia, koska ollaan käyty ihan hirveesti mätsäreissä eikä niitä muista Erkkikään enää koska ja missä oltiin ja saiko punaisen vai sinisen nauhan. Sijoittumiset kyllä muistin ja kaivoin vanhoista teksteistä esiin, niitä ei kyllä ollutkaan kuin kaksi.. Sivupalkin kuva muuten pieneni jostain syystä kun linkitin ton sivun siihen kuvaan.

Kommentit

 1. Ollaampa teillä tiukkoja :O Olin kattomassa joku viikonloppu virallisia kokeita, ja tuomari anto täyttä kymppiä luoksepäästävyydestä vaikka koira nousi vastaan ja vähän hyppi vastenkin ilosesti häntää heiluttaen :D

  Ja älä huoli, yleensähän hyvän jälkeen seuraa huono ja toisinpäin, eli nyt teillä on huippumahollisuuet menestyä oikeissa kokeissa, kun nuo möllit meni vähän penkin alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se oli näemmä tiukka täti.:D Yks koira tuli niin hyppien tuomaria vastaan ettei päässyt siinä mitään kopeloimaan ja se sai 9,5.. en sit tiedä vaikuttiko sekin et ei ollut paikkakuntalainen.. Ihan sama, pääasia että itse tietää miten asiat oikeesti pitäis mennä, eihän noi möllituomarit oikeita tuomareita ole.;)

   Toivottavasti huonon jälkeen tulee hyvä, mä niin toivoisin sitä. Jos paikkis menee nollille niin tietää jo että on ihan mahdotonta saada ykköstä ellei kaikista lopuista liikkeistä tuu kymppiä ja sellasta ei tuu ainakaan Elsan seuraamisesta..

   Poista
 2. Hyvinhän teillä meni! Vahvistat Elsalle nyt jääviä, viikko on pitkä aika sitä ajatellen ja teet pari kivaa paikkamakuuta. Nuo muut liikkeethän teillä on mennyt ihan tosi hyvin! :)

  Jos virallisissa joudutte ekana suoritusvuoroon, niin yleensä kyllä saa mennä paikkiksen jälkeen kehästä ulos ja käydä virittelemässä koiraa. Ainakin näin on toimittu niissä kokeissa, joissa itse olen ollut mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikkamakuuta olenki nyt ottanut joka päivä erilaisissa häiriöissä.:) Vaihtelevasti se menee, koitan pitää vaihtelevina treenejä. Toivottavasti tämä tästä. On täs onneksi vielä päiviä..

   Ai koiraa saa mennä virittelemään vaikka on ekana, tosi hyvä juttu tietää.:) Olishan tuol mölleis voinut tuomari mainita asiasta, mutta eipä sanonut mitään.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit