Möllitoko, Forssa

Tänään oli möllitoko Forssassa. Koko päivän satoi vettä, mutta mölleilemään kuitenkin mentiin sateesta huolimatta. Oikeastaan hyvä oli käydä kokeilemassa mitä Elsa meinaa sateessa tokoilemisesta. Ollaan joskus oltu kaatosateella mätsärissä ja ainakin kerran ollaan tokoiltu sateessa. Elsaa ei onneksi haitannut sade yhtään. Toinen juttu mikä jännitti, oli ensimmäinen ulkokoe. Kaikki aiemmat möllit on ollut sisähallissa ja koko talven ollaan treenattu enimmäkseen sisällä joten vähän jänskätti onko ulkona liikaa häiriötä.

Mä oon tosi tyytyväinen Elsaan, meni kyllä tosi nappiin koko koe, en ala jokaista liikettä tässä avaamaan, koska jokainen voi tehdä itse päätelmät videolta. Paikkamakuussa Elsa nousi istumaan, vieressä oli lapinkoira joka haukkui koko sen kaksi minuuttia ja Elsaa ihan selvästi ahdisti se lappari. Ei voi mitään, menin lähemmäksi Elsaa ja käskytin sen takaisin maahan ja jäin seisomaan parin metrin päähän et Elsa tuntisi olonsa turvalliseksi. Elsalla oli takki paikkiksessa ja sekin varmaan loi vähän epävarmuutta, ainakin treeneissä takki selvästi häiritsee Elsaa. Seuraaminen oli aivan ihanaa sen haahuilun jälkeen. Ilmeisesti viikossa saa jo tosi paljon paremmaksi seuruuta kunhan vaan tekee huolellista treenausta. Elsa ei ole ikinä seurannut noin kivasti! Luoksetulossa Elsa taas törmäs minuun. Mua vaan naurattaa tämä, ainakin vauhdikas luoksari jos ei muuta. Jäävät meni nappiin, piti tietenkin kääntyä katsomaan et tekeekö se oikeen liikkeen, koskahan sitä uskaltaisi luottaa koiraan..

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 8 (Elsa nousi istumaan)
Seuraaminen kytkettynä 9,5
Seuraaminen taluttimetta 9,5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo 9,5
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

ALO1, 189,5/200p, sij. 6/11


Sateesta huolimatta oli kyllä ihan mahtava päivä, kiitos kuskille ja kisaseuralle, Jennylle ja Ericalle! Tuomari muuten sanoi, että kisoihin vaan! Saa nähdä nyt koska, nyt ainakin Elsa on karenssissa sen leikkauksen takia. Ehkä me viel katotaan parit möllit, ihan varmuuden vuoksi.

Kommentit

 1. Teillähän on mennyt ihan tosi hyvin! :) Onnea!

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä hienolta! Ihana kattoa, miten Elsa on noin ilonen ja vauhdikas koko ajan. Selvästi nauttii sinun kanssa tekemisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elsa on ihanan innokas, just paras ku vähän höseltää.:D

   Poista
 3. Aivan huippumenoa! Nyt äkkiä kokeisiin niittään retkuille mainetta ja kunniaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti.:D Hahhah vai että mainetta ja kunniaa.:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit