Viikon tokojutut

Tultiin juuri yhteislenkiltä, mukana oli Urpo sekä Cara ja Viksu omistajineen. Mulla onkin nyt 291 kuvaa siltä reissulta joten menee kyllä ilta niitä kuvia rääpiessä, josko sais muutaman julkaisukelpoisenki sieltä. Kerronki nyt sitten nopsaa meidän torstain ja lauantain tokoilusta. Kuvat on lauantailta, Elsa pääsi ihmettelemään pupuja ja papukaijaa, oli siinä pienellä ihmettelemistä!

Mulla on ollut loppuviikko tosi huono vire tokon tai oikeastaan kaiken suhteen. Kun ite en jaksa innostua niin ei Elsakaan.

Torstaina oli ohjattu toko. Alkuun tehtiin paikkamakuu. Otin nyt ensimmäistä kertaa piilopaikkiksena sen. Meni tosi hienosti, kävin paalun takana piilossa ja välillä palkkaamassa. Tämä oli Elsalle tavallaan tuttua. Aina kun meen tokotunnille niin laitan Elsan makaamaan näkösuojan taa ja haen vesikuppiin vettä, Elsa ei siis silloinkaan näe minua kun haen vettä. Vedenhakureissuun ei kylläkään kauaa mene ja hyvin Elsa pysyy paikalla. Mä en usko että piilopaikkiksesta tulee mitään suurempaa ongelmaa, tietty jos kokeessa pitää mennä hallista ulos paikkiksen ajaksi niin se voi olla Elsalle kovempi paikka jos se luulee, että lähden kokonaan pois.

Voittajaluokan hyppyä halusin treenata tällä kertaa. Pidennettiin matkaa. En nyt muista pääsinkö ihan kolmen metrin päähän esteestä. Meno oli aika onnettoman laiskaa, koska itse en jaksanut olla innostunut ja Elsalla oli sama vire mitä minulla.

Lauantaina treenattiin tokoa perusporukalla eli Jennyn ja Erican kanssa. Elsaa en saanut mitenkään innostumaan tokoilusta eikä se ollut oikein mistään innostunut. Oltiin perjantaina pitkällä lenkillä joten voi olla, että se vaikutti vireeseen (jotain jumia tms?). Mentiin sitten Jennyn ja Erican luo parantamaan maailmaa. Elsa näki pupuja ja papukaijan. Kyllä kierrokset nousi kummasti! Pupujen kanssa Elsa oli pottukorvana, mutta linnun luota tuli hyvin käskettynä pois. Huomaa siis kumpaa ollaan enemmän treenattu. Citykaneilla sitten vain enemmän treeniä jos ne taas keväällä pesiytyy tohon takapihalle. Hauska kyllä seurata miten ihmeissään pieni koira on, varsinkin puput kiinnosti Elsaa tosi paljon.

Ensi viikolla pitää kyllä tsempata. Se on niin paljon omasta vireestä kiinni miten Elsa toimii. Tiistaina Elsalla on muuten sydänultra, päätettiin ultrata sydän, koska sillä todettiin jo syksyllä sivuääni. Ollaan sterkkaamassa Elsa niin pitää tutkia sydän ensin voiko sitä nukuttaa vai jääkö sterkkaaminen..

Keskiviikkona on koirakoulun synttärit, sinne mennään. Meille on järkätty mahdollisuus tehdä muutama tokoliike häiriössä. Myös rally-tokoilijoita on siellä treenaamassa. Torstaina on perinteinen tokotunti ja olen jotain miettinyt perjantaillekin. Paljon kaikkea siis tiedossa taas. Nyt mä alan käymään läpi niitä tämän päivän kuvia.

Kommentit

  1. Täällä odotellaan kuvia jo malttamattomana! Omat kuvat oli aika kökköjä... Urpo on muuten melkoisen väsynyt koira nyt. Kyllä on uuvuttavaa jallittaa kolmea tyttöä kerrallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan moni kuva onnistunut ja suurin osa on rajattu jostain kaukaa otetusta kuvasta. Täälläkin Elsa on tosi väsynyt. Joutu heti suihkuun ja sen jälkeen onki vain nukkunut.:) Urpo raukka, neljä naista eikä kukaan lämmennyt suuremmin sille.:)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit