Unia Killestä ja Elsasta

Näyttääpä Elsa pitkäkuonoiselta tässä kuvassa

Joulupukki toi meille Koiramäen Kille ja Elsa lakanat. Killen nimi on sattumaa, että se löytyy myös Koiramäen hahmoista, mutta Elsa onkin valittu tarkoituksella sieltä. Joskus satuin katsomaan Koiramäen hahmoja ja bongasin sieltä Elsan, nimi oli jotenkin niin söpö, että päätin seuraavalle koiralle antaa nimen Elsa. Sattumaa oli se, että juurikin tämä pentue oli E-pentue joten Elsa tuli sitten virallisestikin. Jälkeenpäin miettineenä olisi voinut antaa sille jonkun vähän erikoisemman virallisen nimen.

Pahoittelen ryppysiä lakanoita, mutta mä keksin kivempaakin tekemistä kuin mankelointi.;) Silmät kiinni sitä muutenkin nukutaan eikä rypyt unia haittaa tai hipiää paina.

Kommentit

 1. Ihanat lakanat ja koira myös :) Aika hauskaa että Kille ja Elsa löytyy molemmat Koiramäestä. Koiramäet ja Kunnakset yleensäkin on niiiiiin kivoja. "Onnin paras joululahja" on meidän suosikki. Harmi että satukirja-ajat on meillä ohi:(

  Toi oli kyllä kivaa kasvattajalta kun sai itse keksiä virallisen nimen, alkukirjain oli vaan määrätty. Meillä oli ainakin koko perheellä hauskaa kun keksittiin sitä:) Ainoa kerta viiden koiran omistajana kun pääsi itse keksimään.

  Ja mankelointi on niin syvältä. Aikanaan saatiin mun äidiltä sellanen vekotin, tuleehan niistä kauniita, mutta...yleensä samat lakanat menee aamulla pesuun ja talvella kuivausrumpuun, kesällä ulos kuivumaan ja illalla takaisin säkyyn ja hyvää yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis ihan parasta että pääsee itse vaikuttamaan koiran nimeen.:) Olishan sitä voinut ehkä enemmänki miettiä, mutta Elsa on ihan hyvä myös virallisena nimenä.:)

   Meillä on töissä yksi tyyppi joka kuulemma silittää kaikki vaatteensa paitsi alusvaatteet ja mankeloi lakanat. Huhhuh! Montakohan tuntia sillä menee siihenki hommaan, musta ei olis siihen.:D

   Poista
 2. Elsallahan on hyvät oltavat, kun sänkyynkin pääsee :) Urpolla on hieman ankeammat säännöt.

  Me ei päästy vaikuttamaan koiran viralliseen nimeen, mutta ihan hyvä vaan, ettei virallinen nimi ole Urpo, heh! Gironilla on vähän erilaiset nimikäytännöt, kun pentueiden nimet määräytyy teeman eikä kirjaimen mukaan. Ensin oli Marvel Comics -teema, uusi pentue on nimetty sotateeman mukaan, koska astutus tapahtui itsenäisyyspäivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tottakai prinsessä sänkyyn pääsee.:) Mukava nukkua kun se käpertyy lämmittämään jalkojani taikka tulee syliin tms.:)

   Mä oon jälkeenpäin vitsaillut Teemulle, että olis pitänyt laittaa Elsan viralliseksi nimeksi Emilia, koska mun toinen nimi on Emilia. Olis ihanan mautonta!:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit