Tokotreenit

Mä olen maailman huonoin otsikoiden keksijä, miksi pitäisi olla otsikkoa ollenkaan? No kuitenkin, eilen oli koirakoulun synttärit ja Elsa oli mukana. Se oli niin nätisti, rauhallisesti odotti vuoroaan. Elsa pääsi tekemään 2 minuutin paikkamakuun. Kävin kaksi kertaa palkkaamassa, ensimmäisen kerran silloin kun jotkut rähinäkoirat rähisi menemään ja toisen kerran kun joku tuli ovesta sisään. Eli kävin palkkaamassa silloin kun oli jotain häiriöö ja Elsa pysyi maassa.

Alokkaan hypyn Elsa teki kahteen kertaan. Meni muuten nappiin, mutta toisella kertaa ennakoi lopussa perusasennon vaikka ensimmäisellä kerralla vapautin sen seisomisesta. Välttelen noita loppujen perusasentoja juurikin siksi ettei alkaisi ennakoimaan, kokeissa ja mölleissä vain otetaan lopun pa.

Jäävistä tehtiin molemmat peräkkäin, meni kumpikin hyvin.

Voittajaluokan hyppynouto tehtiin, mutta Elsa ei jostain syystä tajunnut hypätä takaisin kapula suussa vaan kiersi esteen. No ei olla otettu tätä kuin kaksi kertaa aiemmin ja nyt oli hälinää. Oli virhe ottaa tämä, mutta kun koutsari kysyi tehdäänkö tää niin jotenkin sitten lupauduin ajattelematta asiaa pidemmälle. Ikinä ei saisi tehdä noin suuressa häiriössä mitään mikä ei täysin onnistu kotona/treeneissä!

Tänään oli tokotunti. Seuraaminen meni nyt tosi hyvin. Ihme tuuliviirimeininkiä tämän seuruun kanssa. Toisena päivänä mennään ihan upeasti ja toisena päivänä haahuillaan ihan kympillä. Rasittavaa.

Paikkamakuu 2 minuuttia, en palkannut kertaakaan välissä, meni hyvin. Kesken paikkiksen tuli mieleen että olisi voinut tehdä piilopaikkiksen, mutta en alkanut kesken kaiken vaihtamaan siihen.

Tunnaria kokeiltiin. Eipä paljoa päästy eteenpäin ja mua alkoi vituttamaan ne kapulat. Elsa pureskeli sitä ja heti oli ihan hirveet kolot kapulassa ja sain tikkuja käteen. Aika kertakäyttökamaa noi. Pitää kotona kaikessa rauhassa paneutua tähän tunnariin.

Voi-hyppyä tehtiin. Meni tosi hienosti, kerran kiersi esteen kapulaa tuodessa. Pitää nyt alkaa treenaamaan sitä, että tuo sen kapulan esteen yli vaikka olisi heitossa mennyt vähän vinoon. Kovalle lattialle kun heittää kapulaa niin se pomppii minne sattuu..

Nyt onki sitten taas kotiläksyä. Pitää nyt miettiä miten tota hyppynoutoa kotona treenais. Mul on sellanen onneton pahvieste, pitää sillä varmaan treenata.

Kommentit

 1. Musta otsikoiden keksiminen on ihan kamalaaa :-DD Siks ne onki aina ihan tylsiä.

  Ja plöööh, meidänkin pitäis treenata paikkamakuuta! Inhoon sitä edelleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis vain laittaa otsikoksi joku juokseva numero.:D Ärsyttää koska se on pakollinen.

   Mun mielestä paikkiksen treenaaminen on jännää, aina olen ihan jännänä et pysyykö se vaikka kyllä se aika hyvin siinä paikalla pysyy. Piilopaikkista pitäis treenata, mutta nyt ei oikein voi ku sisällä, ulos en viitti laittaa hankeen jäätymään.

   Poista
 2. Otsikon keksiminen ON vaikeaa! :D Mulla ne ei aina edes liity tekstiin kuin ihan tosi väljästä, koska olen vain laittanut jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkään en jaksa niihin panostaa, oikeastaan kuka edes lukee ne otsikot?:D

   Poista
 3. Ootko huomannut, että ensi viikonloppuna on Tuusulassa möllitoko? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, mutta vietän pääsiäistä vanhempieni luona niin ei pääse. Pääsiäisenä on muuten Turussakin möllit!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit