Tokointo on vihdoin palannut!

Kävi pari päivää sitten niin hassusti et katoin kalenteria ja tajusin, että meillähän on ensi viikon tiistaina möllit! Olin elänyt ihan siinä uskossa, että ne on vasta parin viikon päästä. Iski pieni paniikki, koska maanantain treenit meni vähän huonommin eikä olla alokkaan liikkeitä vähään aikaan kunnolla treenattu. Hups.:D

Tänään oli tokotunti. Olin jo päivällä miettinyt mitä liikkeitä mä haluun tehdä ettei tarvitse sitten tunnilla miettiä.:D Hei kerrankin joku suunnitelma! Päätin kokeilla jotain ihan uutta liikettä ja otin sitten kokeiluun voittajaluokan hypyn eli koira hyppää esteen yli ja noutaa kapulan. Kokeiltiin sitten sitä ja oikeesti parin kokeilun jälkeen Elsa teki sen tosi hienosti! Oli tosi hauskaa kokeilla jotain ihan uutta. Kyllähän Elsa osaa noutaa ja hypätä esteen yli joten nämä kaksi asiaa nyt vain yhdistettiin ja homma toimi tosi hienosti.

Toisena asiana halusin treenata luoksetuloa. Tai oikeastaan sitä istumaan jäämistä, koska se on epäonnistunut viime aikoina tosi usein. Sanon Elsalle istu kun lähden käppäilemään pois ja monesti se menee maahan kun sanon istu.. Saatiin onneksi liike nyt toimimaan taas.:)

Yhteisliikkeenä virittelynä ja viimeisenä seuraamista ja sitten tehtiin 2 minuutin paikkamakuu. Seuraaminen meni tosi kivasti ja paikkamakuussa en käynyt välissä palkkaamassa kertaakaan ja hienosti Elsa pysyi maassa koko 2 minuutin ajan.

Ihan hyvillä mielin sitä kai uskaltaa sinne mölleihin mennä. Viikonloppuna paniikkitreenit ja maanantaina sitten taas päivä ettei tehdä mitään niin eiköhän me jotain saada onnistumaan siel mölleis.

En osannut tehdä merkintää ilman kuvia ja koska mulla ei nyt ole mitään tuoreita kuvia Elsasta niin satuin selaamaan pentukuvia. Kuvankaappaus suoraan iPhotosta. Voi että Elsa on ollut hauskan näköinen pentuna, häntä oli ihan hirveen pitkä muuhun kroppaan verrattuna ja noi jalat! Muistaakseni nois kuvissa Elsa oli just oivaltanut kaivamisen idean kun näki Killen kaivavan. Muistan niin hyvin kun Elsa katseli vierestä Killen kaivamista ja sitten Elsa innostu kokeilemaan kaivamista. Sitähän piti sitten kokeilla joka paikkaan, sisällä lattialaattoihin, sukkia kaivettiin ja vesikippoakin! Voi sitä riemua kun pentu keksi et mitä kaikkea sitä voi kaivaa!

Kommentit

Suositut tekstit