Lauantaitokoilut

Tänään käytiin Erican ja Jennyn kanssa tokoilemassa läheisen koulun parkkipaikalla. Paikka osottautui tosi hyväksi treenipaikaksi, mukavan rauhallinen ja sopivan kokoinen tokoiluun. Ericalla oli mukana Viena-pentu. Aivan älyttömän suloinen belgipentu.:) Muuten porukka olikin sama tuttu.

Tein lähinnä seuraamista ja jäävistä seisomista. Seisominen sujui tosi hyvin eilisen pikatreenin ansiosta. Maahanmeno taas oli vähän nihkee, koska ei olla sitä vähään aikaan treenattu. Seuraaminen on hyvää kun muistan itse painaa kovaa vauhtia eteenpäin. Jos kävelen hitaasti ja vähän epäröiden niin Elsa alkaa olemaan kans epävarma ja tarjoamaan jääviä. Olen huomannut tämän vauhdin nopeuden tärkeyden vasta viime aikoina. Mölleiski sitten vaan täysillä pikakävelyllä eteenpäin niin ehkä siitä jotain tulee.:D Tottakai pitää treenata myös hidasta seuraamista, mutta se ei nyt ole tämän päivän asia..

Treenilistalla oli myös luoksetulot, koska se istumaan jääminen on ollut vähän mitä sattuu viime aikoina. Välillä se jää istumaan, välillä se menee maahan. Nyt se jäi istumaan joka kerta, mä olen niin tyytyväinen ettei nyt sekoillut mitään.:)

Huomenna onkin sitten tiedossa Elsan turkin trimmaamista. En ole ikinä ennen sen turkkia siistinyt, mutta kävin tänään ostaa ohennussakset! Saa nähdä mitä siitä tulee, uskon kyllä että ihan siisti siitä tulee.

Kommentit

 1. Elsa on kyllä tosi siistiturkkinen ihan luonnostaan. Noi korvatkin on ihan sileät, meidän retkulla kasvaa hirmuiset saparot päähän jos niitä ei siisti tasaisin väliajoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvanlehdet on kyllä ihan siistit, mutta korvan "sisäpuolelta" tulee hirveet reuhkat, jotka näyttävät rasvaisilta ja siksi myös likaisilta, ne täytyy kyllä vetää pois.:) Muuten Elsalla onkin aika hyvä turkki ihan luonnostaan.:)

   Poista
 2. Iiihana pentu! Urpon kasvattajalla on myös malipentu nyt, pakko mennä ihastelemaan.
  Onnea parturointiin, onneksi asiakas ei varmaan tee reklamaatiota :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit