Kuulumisia

Viikon kuulumisista lyhyesti. Hiljaista on ollut, mulla oli koko viikko iltavuoroo ja treenit jäi sen takia aika laimeiksi.. Aamuisin kävin pitkillä lenkeillä Elsan kanssa, oli ihanan valosaa! Keskiviikkona Jenny ja Erica tuli tännepäin koirien kanssa treenailemaan/koirapuistoilemaan aamusta. Elsa innostu puudelipojasta Prinssistä!

Tokoilu ei ole oikein maistunut kisaharkan jälkeen. Lauantaina oli omatoimivuoro ja se meni kyllä niin säälittävän laiskasti. En jaksanut innostua ja kun olen tylsä niin Elsaki on tylsä. Eipä siitä sen enempää. Sunnuntaina naksuttelin Elsalle avoimen luokan luoksetulon osaa. Ehkä ensimmäinen asia minkä olen opettanut alusta asti naksuttimella ja Elsa väsyi tosi nopeasti koska herne raksutti kovasti. Tuntuu että temppu on jäänyt ainakin hyvin mieleen, koska on itse saanut oivaltaa sen. Huomenna voisi kokeilla sitä ulkona. Siitä lisää sitten myöhemmin, innostuin videoimaan eri vaiheita ja kutkuttaa tehdä siitä video miten Elsa eteni.:)

Maanantaina oli rästitunti Agility Akatemialla. Lunta tuli ihan hirveesti ja mietein et pääsenkö koskaan edes perille, teitäkään ei oltu kunnolla aurattu.. Elsalla meni aika vaihtelevasti, voi johtua myös siitä et itseä väsytti aika paljon niin en jaksanut oikein innostua.. Olin herännyt aamulla 5.30 ja treenit alkoi 19.00.. Ehkä en enää ota iltatreenejä rästitunneiksi.:D Tehtiin alokkaan yksilöliikkeet kokeenomaisesti, paitsi hyppyä ei ollut niin se jäi. Meni aika vaihtelevasti. Palkkasin joka toisen liikkeen namilla ja joka toisen leikillä.

Mietein tänään et pitää alkaa taas ottamaan pieniä lenkkitreenejä, silloin Elsa yleensä innostuu leikkimään paremmin kuin halleissa joten voisi leikkipalkkaa nyt vähän lisätä niin pääsisi ehkä joskus jopa kisaamaan..

Olipa ankea postaus, tämän jälkeen varmaan lukijat lähtee lätkimään. Mietein jossain vaiheessa salattua treeniblogia, mutta tuskin jaksan kahta blogia päivittää, emmä tiedä.:D

Kommentit

 1. Eikä ole ankea postaus, aurinkoiset kuvat on ainakin aina kivoja! Ja mun mielestä se on aina mukavaa, kun kirjottaa edes jotain vaikkei aina niin paljon sanottavaa olisikaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä etten ainakaan sinua karkottanut ankeella postauksellani.:)

   Poista
 2. Musta on ihana kuulla, että muillakin on välillä vähän ankeaa, eikä reenit suju aina niin täydellisesti. Se on lohduttavaa, kun ite hakkaa päätä seinään Pyryn kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei meil läheskään aina suju ihan suunnitelman mukaisesti.:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit