Blogitreffit

Tänään oli blogikoirien Elsan, Urpon, Viksun ja Caran tapaaminen. Oikeastaan kaikki oli jo ennestään tuttuja, sillä olemme muutaman kerran aiemminki käyty Viksun ja Caran luona sekä Urpon näimme pikaisesti syksyllä Junkkarissa.

Kokoonnuimme Viksun ja Caran luona ja käytiin kävelyllä, koirat vipelsivät vapaina ja niillä näytti olevan tosi kivaa yhdessä. Välillä Cara katosi jonnekin pupujen jäljille, Urpo löysi jotain kivaa lumen alta, Viksu piti Urpon aisoissa ja Elsa kieri jossain mudassa.

Käytiin katsomassa fasaaneja tarhalla. Elsa ja Cara pääsi sylistä katsomaan tipuja, Urpoa ei kukaan jaksanut nostaa syliin, mutta innostui sekin fasaaneista kun hätisteltiin ne lentoon. Oli siinä koirilla ihmeteltävää, ihan innosta piukeena!

Välissä käytiin kahvittelemassa. Viksun ja Caran emäntä oli taas laittanut niin paljon kaikkea herkkuja! Lopuksi käytiin vielä pikkulenkki ja sitten oliki jo aika palata takaisin kotiin.

Kiitos Caran ja Viksun isäntäväelle todella onnistuneesta päivästä sekä Urpon emännälle seurasta! Lisää kuvia päivästä täällä.

Kommentit

 1. Ihania kuvia! Meillä olis myös kolmisensataa kuvaa eilisestä, en eilen ehtinyt vielä setviä niitä...Oli kiva saada lenkkiseuraa ja koirillakin näytti olevan hauskaa, otetaan uusiksi taas joskus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ehdottomasti ottaa taas uusiksi jossain vaiheessa!:)

   Poista
 2. Hyviä kuvia! Vähän eri kaliiperia kuin mun kännykkäkamerakuvat... Kiitos vielä seurasta, oli onnistunut päivä! Urpo oli illalla aika hiljainen poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika haastavaa kyllä kuvata tätä vilkasta sakkia. Suurin osa näistäkin on vaan leikattu jostain kaukaa otetusta kuvasta. Pitää hommata parempi objektiivi et saa kaukaa hyviä kuvia. Elsallekin tuli uni hyvin kun päästiin kotiin.:P

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit