Äkkilähtö tokotreeneihin

Mulla oli tänään tarkoitus viettää ihan vaan laiska koti-ilta, mutta tokokouluttaja laittoi päivällä tekstarin, että olisi lisätunti tarjolla jos kiinnostaa. Agilityryhmässä oli yllättäen sairastumisia ja sen takia siellä oli tilaa. Mietin hetken että jaksaakohan Elsa, koska viikonloppuna oli molempina päivinä äksöniä, mutta äkkiäkös kuitenkin vastasin takaisin, että tullaan! Tämä tuli kuin tilauksesta, lauantaina juuri tuskailin seuruutreenien takia, koska ulkona on vain niin hankala treenata mitään "uutta"..

Otettiin seuraamista ja luoksaria. Unohdin lelun kotiin joten palkkasin sitten hanskalla. Villakämmekäs oli itse asiassa paljon kiinnostavampi lelu mitä tavalliset lelut, hassua. Seuruussa päästiin ehkä vähän johonki suuntaan. Mä en enää kestä yhtään sitä haahuilua, suorastaan alkaa vituttamaan sellanen pelleily. Pitää nyt vaan alottaa ihan alusta, muutaman askeleen seuruilla ja katsoa että kontakti pysyy kokoajan. Hyvä palata takaisin lähtöpisteeseen kun kerta ei onnistu. Olen varmaan antanut liikaa mahdollisuuksia haahuilemiseen.

Väliajalla otin "puun" kiertämistä eli agilityesteen reunan kiertämistä. Elsa on ihan innoissaan niin simppelistä tempusta ja onhan sitä hauskaa tehdä, koska se ei ole niin justiinsa miten menee. Aina tulee kehua kun menee edes jotenkin. Olis pitänyt kokeilla lähettää sitä kauempaa, mutta tuli vasta kotona mieleen. Elsan villapaita unohtui kotiin niin meinas koira jäätyä jos paikallaan odotti vuoroaan.

Kommentit

 1. Elsa on niin ahkera! Meidän koiruudet on olleet vielä tänäänkin aika vähään tyytyväisiä ja väsyneen oloisia. Taisi olla niin paljon erilaista säpinää eilen, iltakävelyllä vielä kaupungin hajut päälle, mikä on näille aika harvinaista herkkua.
  Sulla taitaa muuten olla tämä blogin aikavyöhyke jossain Vinku-Intia leveyksillä, noi kellonajat näyttää ihan kummia lukemia. Ei se kylläkään mua haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elsa jo tänään vinku tossa lelulaatikon kohdalla et "toimintaa nyt heti!".:D Tokotunnillakin se innokkaasti leikki ja teki hommia.

   Oho, toi aika on vähän mitä on, pitääpä muistaa korjata.:)

   Poista
 2. Tulin kans sanomaan, että hirmuahkeria reenaajia ootte! Ja ootte te pidemmällä seuruun opettelussa kun me, just eilen tokotunnilla tuumin, että mun pitäs sitä liikettä harjotella eka ite ilman koiraa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tällä meidän seuruulla kyllä yhtään hehkuteta, ihan alkutekijöissä ollaan.:P

   Poista
 3. Seuruussa on ikäviä noi haahuilemiset! Etenkin, jos se haahuilu sattuu kokeessa. Toivottavasti saatte askel kerrallaan koottua seuruusta paremman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakaan huonommaksi tää haahuilu tuskin edes voi mennä, suunta siis ylöspäin.:) Pitää vain itse koittaa olla rauhallisena vaikka meinaa alkaa keittämään heti ensimmäisen haahuilun jälkeen.:D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit