Viikon tokoilut

Olen ollut alkuviikon saikulla. Olen löytänyt uuden lempparisarjan, nimittäin Girls! Areenasta näkee viisi ensimmäistä jaksoa ennakkoon ja niitä katselin yhtenä aamuna. Ei tarvinnut yksin möllöttää sohvalla, sillä Elsa tuli syliin nukkumaan päiväunia.:) Tais Elsallakin pyöriä filmi, koska välillä se heilutteli jalkojaan siihen malliin.:D Oli kyllä miellyttävää seuraa lämmin tuhiseva koira sylissä.

Päivisin lenkin yhteydessä oli tosi hyvä tilaisuus käyttää yhtä parkkipaikkaa treenikenttänä. Yleensä siitä kulkee ihan hirveesti ihmisiä ohi niin en ole viitsinyt Elsaa pitää siinä vapaana. Otin seuraamista, jäävät ja luoksetulon. Kaikki meni hyvin ja seuraaminen on edistynyt ainakin ihan vähän.

Keskiviikkona meillä oli rästitunti rally-tokoryhmäläisten kanssa. Lähinnä seuraamista tehtiin ja eri käännöksiä. Tein tokoillen ne kyltit eli en alkanut tekemään mitään saksalaista käännöstä tms. Tosi hyvin Elsa oli mukana, niin kauan kuin jauhelihanameja piisas.;) Sitten kun ne loppui ja tilalle tuli natural menu niin homma latistui tosi paljon.:D Paikkamakuuta tein siinä omaa vuoroa odotellessa mikä meni tosi hyvin.

Niin tosiaan tein keskiviikkona itse nameja jauhelihasta ja kananmunasta. Elsa oli ihan innoissaan niistä! Onneksi pakastin puolet niin riittää jollekin toiselle päivälle.. Pitää tehdä joku toinen päivä taas, oli tosi helppoja tehdä eikä niitä tarvinnut kauaa edes kuivattaa. Taisin kuivattaa vajaan tunnin ajan 75 asteessa ja sitten napsautin uunin pois päältä ja jätin ne namit vielä uuniin jälkilämpöön. Sunnuntaina keitin hirven maksaa makupaloiksi. Olen nyt vähän innostunut tekemään itse makupaloja. Kotona kuitenkin mennään natural menun voimin, paremmat namit otan mukaan vain tokotunneille.

Tänään oli sitten varsinainen tokotunti, pitkästä aikaa tutun tokoryhmän kanssa. Tällä kertaa muistin ottaa lelunki mukaan, eilen se unohtui kotiin.

Hyppy sujui tosi hienosti. Kokeilin nyt lähettää sen vähän kauempaa hypylle ja Elsa meni yli. Tosi hieno juttu. Ennen on pitänyt seistä ihan hypyn edessä et se tajus hypätä yli eikä mennä sivusta.

Jäävät ja seuraamiset.. Jäävät meni periaatteessa hyvin, mutta se seuraaminen on edelleenkin niin vaiheissa et on hirveetä katseltavaa. Tässä vaiheessa Elsa oli kyllä jo jonkin verran väsynyt et varmaan vaikutusta silläkin että seuraaminen oli erittäin väljää. Pitää nyt vain jatkaa tämän treenaamista ja koittaa tehdä seuraamisesta maailman kivoin juttu. Enemmän lelupalkkaa seuruuseen niin eiköhän se siitä vähitellen..

Paikkamakuuta tein samalla kun toiset teki treenejä. Hyvin pysyi maassa. Laitoin sitten Elsan vielä istumaan paikallaan ja pysyi siinäkin vaikkei olla mitään paikalla istumista ennen tehty.:) Vähän jotain vaihtelua ja näemmä toimii ihan hyvin.

Tämän päivän treeneistä jäi kyllä tosi hyvä mieli. Huomenna pidän kyllä välipäivän tokoilusta ja lauantaina sitten möllit, apua!:D

Kommentit

 1. Tsemppiä teille mölleihin! :) Me ei ollakaan tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Voi harmi ettei nyt sitten nähdäkään, mutta hei pitää joskus taas treenata porukalla!:)

   Poista
 2. Täällä pidetään peukkuja teille!

  VastaaPoista
 3. Mää oon keittänyt broilerin sydämiä ja pilkkonu nameiksi, on ollu Pyryn mieleen :) Valkosipulin kynsi vaan sekaan ja antaa hiljalleen kiehua tunnista kahteen. Ja jauhetusta maksasta ja munasta tulee kuulemma tosi hyvää herkkua kans, en vaan tiiä millaset hajuhaitat semmosen teko aiheuttaa.. Mutta mustakin on mukava välillä kokkailla pojille reeniherkut, reeneissä on ansaittu parempaa ku perusuoka :)

  Onnea ja menestystä mölleihin! Meijän seurallakin ois moiset tulossa, mutta katellaan Pyryn kans sitten ehkä ens vuonna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei toi maksan haju oikeesti ole niin älyttömän kamala mitä vois luulla. Just tänään keitin pari palaa maksaa ja hengissä ollaan vielä.;) Oikeastaan maksan keittämiseen ei mene kuin joku puoli tuntia ja se on kypsä leikattavaksi eikä tarvi edes kuivattaa!

   Kiitos!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit