Rästitunti Sporttikoirahallilla

Tänään oli viimeinen rästitunti eli nyt sitten tää tiheä hallitreenitahti vähän hiljenee.;) Oltiin Sporttikoirahallilla agilityryhmässä treenaamassa tokoa. Aika hyvä muuten et Elsa ei ota noista esteistä häiriöö.

Ensiksi Elsa otti noutoa. Heitin kapulan niin pitkälle kuin sain ja Elsa haki sen hirveetä vauhtia laukkaamalla ja palautti sen suoraan sivulle. Ihmeteltiin sitä vauhtia siinä.:D Ei se oo ennen noin kovaa laukannut noutokapulalle vaan yleensä vain ravannut. Kotona tuli mieleen et olen yleensä heittänyt kapulan huomattavasti lähemmäksi et johtuikohan hieno laukka siitä kun kapula oli niin paljon kauempana? Jos toi laukka nyt pysyisi niin olisin tosi tyytyväinen.


Oman vuoron jälkeen menin sivummalle ottamaan seuruuta. Ensin tietenkin piti vielä ottaa yksi nouto jonka otin videolle.;) Seuraaminen vähän taas takkuili, koska matto kiinnosti niin paljon. Tuolla käy tosi paljon eri koiria treenaamassa ja löysi Elsa sieltä maasta muutaman naminki. Sepä on oikein kunnon palkkio sille nuuskuttamiselle. Huoh.. Saatiin kuitenkin hyviäkin seuraamispätkiä.

Sitten otettiin liikkuroituna seuraamista ja tässä oli tosi väljää koko touhu. Elsa sai ennen seuruuta ulkona hirveet hepulit yhden bortsun kanssa. Omalla ajalla otin sitten taas seuraamista. Innostin Elsaa leikkimällä ja nyt se seuraaminen vihdoin ja viimein taas tuli tiiviimmäksi ja matto kiinnosti vähemmän. Olisi pitänyt heti kokeilla nostaa sen virettä leikillä. No enköhän mä joskus opi..

Kommentit

Suositut tekstit