Rästitunti ja sunnutailenkki

Tämän merkinnän kuvat tämän päivän yhteislenkiltä Neiran ja Kiiran kanssa. Lauantaina päästiin pitkästä aikaa tokoilemaan ohjatulle tunnille. Oltiin rästitunnilla Sporttikoirahallissa, muut agiliiti ja Elsa tokoili. Toimi ihan hyvin. Paikka oli Elsalle ihan uusi ja tunnilla oli kaksi uutta koiraa mitä Elsa ei ole ennen nähnyt. Kaikesta huolimatta se oli heti alusta asti tosi hyvin kuulolla eikä ottanut muista häiriöö. Pari kertaa se meni itekseen putkeen.;)

Tunnilla hiottiin seuraamista joka oli aivan karseeta tällä kertaa. Kuulin vain kaukaisen läähätyksen et kyl se peräs tuli mutten kyllä nähnyt sitä paljookaa siinä sivulla.. Tämän treenaaminen siis jatkuu edelleen.. Otettiin väliajalla tokohyppyä, laitoin heti oikean korkuiseksi hypyn ja lähetin Elsan hyppyyn. Meni samantien yli vaikka oli outo este, aivan ihanaa.:) Jäävät ja luoksari takkuili vaikka viikko sitten ne meni hyvin. Elsa väsyi tunnilla tosi nopeesti. Uusi paikka ja uudet koirat kyllä varmaan oli osasyy siihen että herne raksutti enemmän, mutta oltiin kyllä käyty päivällä noin tunnin pituinen lenkki ennen treenejä et se on kans osasyy väsymiseen. Yleensä ollaan tokoiltu joko viikonloppuna aamusta tai melkein suoraan töistä menty treeneihin eli Elsa on ollut yleensä treeneissä hyvässä vireessä. 

Ylemmässä kuvassa näyttää niinkuin Kiiralla olisi joku ponin harja! Taitaa kuitenkin olla häntä.:)

Mä en tiedä ottaisko mölleissä hihnan pois vai ei. Nakkilelu-luokassa saa koira olla hihnassa, mutta lauantaina tein Elsalle luoksetulon hihnassa ja se hihna häiritsi Elsaa. Hyppyä ei todellakaan voi tehdä hihnassa. Oikeastaan seuruu on ainoa missä on ihan hyvä olla hihna, mutta muuten voisi jättää hihnan pois. En usko et Elsa karkaa kentältä mihinkään vaikka on vapaana. Varsinkaan kun namilla tulee palkattua.:) Onneksi tässä on aikaa miettiä. Pitäisi tehdä kaikki liikkeet hihnassa niin tietää onko se vain tiellä.. luulen että sohellan sen hihnan kanssa et helpompi olla ilman.

Ensi viikko onkin sitten aktiivisempi. Ke rästitunti rally-tokoryhmäläisten kanssa, to tokotreeni ja lauantaina ne möllit.:D

Kommentit

  1. Jätä hihna pois mölleissä :) Etenkin, jos tuntuu, että se muutenkin häiritsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ajattelin kyllä jättää, mutta seuraamiseen voisin sen jättää.:)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit