Rästitunti Agility Akatemialla

Meillä oli tänään rästitunti Agility Akatemialla. Oli kyllä nyt oikein sekainen sakki rästituntilaisia, koska porukkaa oli poissa agilitytunnilta koululaisten hiihtoloman takia. Kaksi meistä tokoili, yksi teki agilitya ja yksi rally-tokoili.

Elsan kanssa keskityttiin seuraamiseen, koska se on meillä eniten vaiheessa. Hyvin se alkoi siellä seuraamaan, oli taas maksaa ja jauhelihaa nameina.;) Tein aika paljon vaan suoraa jossa sitten päässä käännyin, koska käännöksissä Elsalla oli jotain oikomista. En tiedä mistä sen oli keksinyt, mutta korjattiin tilanne.

Jäävät ja luoksetulo tehtiin liikkuroituna. Meni nappiin.:)

Omatoimisesti toisen tokoilijan kanssa tehtiin paikkamakuu ja sitten luoksetulot et koirat oli vierekkäin ja toinen kutsui oman koiransa sivulle ja toisen koiran piti istua paikalla. Elsa ei reagoinut mitenkään väärään kutsuun vaan istui nätisti paikallaan ja tuli vain minun kutsusta sivulle.:) Tosi hyvin oli paikallaan vaikka hallin toisessa osassa oli treenaamassa porukkaa tosi kovaäänisesti ja näitähän Elsa ei nähnyt, pelkästään kuuli äänet. Yleensä Elsa reagoi tosi herkästi ääniin joita se ei nää mistä ne tulee. Tosi hieno juttu ettei niistä ottanut häiriöö, hallikin oli uusi meille.

Jäi kyllä tosi hyvä fiilis tästä kerrasta. Muutaman kerran Elsa haukkui jollekin äänelle, mutta muuten oli kyllä tosi hienosti koko tunnin ajan. Tällanen nopee päivitys, mutta pitää mennä kohta nukkumaan..

Kommentit

Suositut tekstit