Kisaharkka

Tänään oli HSKH:n TOKO-Tehis -ryhmän järjestämä kisaharkka. Huomasin tämän tapahtuman sattumalta ja kokeilin onnea ja mahduttiin mukaan varasijalta! Kiva päästä taas kokeilemaan ALOn liikkeet liikkuroituna kokeenomaisesti. Halli oli uusi ja häiriöö oli ihan kiitettävästi. Tällä kertaa tein kaikki liikkeet kokeenomaisesti, pari namia annoin liikkeiden välissä. Ei olla ennen tehty näin kokeenomaista treeniä ja siinä möllikisassakin liikkeet oli huomattavasti helpompia.

Luoksepäästävyys: Elsa oli tosi nätisti paikallaan. Pysyi perusasennossa hyvin koko liikkeen ajan.

Paikalla makaaminen: 2 minuutin paikkis ja matka oli tosi pitkä. Mietein et teenkö koko paikkiksen ilman palkkaa. Luulen että Elsa olis hyvin pysynyt maassa, mutta kävin kuitenkin kerran palkkaamassa, koska yksi koira lähti liikkeelle ja toista koiraa käytiin korjaamassa, kolmatta palkkaamassa ym eli trafiikkia oli niin paljon et kävin sitten kerran palkkaamassa, koska Elsa pysyi niin nätisti maassa. Lonkalleen se oli vaihtanut mutta mitäpä tuosta.. Niin ja alussa tais mennä vasta toisella käskyllä maahan..

Seuraaminen kytkettynä: Tää meni ihan kivasti siihen asti kunnes Elsa juoksussa hyppäs mua vasten ja meinasin kompastua siihen, sitten herpaantui koko homma.:) Mutta siis on toi seuraaminen parantunut tosi paljon viime aikoina, tunnelin päässä siis valoa.;)

Seuraaminen taluttimetta: Tämä oli paljon väljempää mitä hihnassa.. En muuten ole ennen tajunnut miten iloisesti Elsa heiluttaa häntää seuraamisessa, aivan ihana!:)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: Tublakäsky, jäi haistelemaan ja haaveilemaan mattoa.. Tuli vähän liian napakasti käskettyä sitä uudestaan ja sen takia varmaanki ranskalaisneidiltä meni maku ja tarjosi loppuliikkeissä pelkästään maahanmenoa.. Se ei paljoo kestä korjauksia tällasissa tilanteissa kun ollaan uudessa paikkaa ja on hälinää. Pitää muistaa jatkossa olla vähän hillitympi.;)

Luoksetulo: Meni maahan vaikka sanoin istu kun lähdin.. Onneksi se korjas sen helposti. Tais äskeinen napakka maahan-käsky sitten jäädä päälle.. Perusasento jäi vinoksi, mutta muuten liike meni tosi hyvin. Tuomari sanoi että olisi törmännyt, itse en kyllä huomannut sellasta.:D

Seisominen seuraamisen yhteydessä: Tää oli ihan karseeta, koska Elsa tarjos vain maahanmenoa (kun kerta aiemmin niin sitä käskettiin!). Kerran koitin korjata ja annoin sitten olla. Parempi olla takertumatta liikkeisiin ja palkata silti. Treeneissä sitten katotaan uusiksi ja otetaan koetilanteet rennommin.:)

Estehyppy: Elsa meni haistelemaan lautoja. Uudella lähetyksellä meni hienosti. Ennakoi perusasennon..

Kokonaisvaikutus: "kok. kivannäköistä työskentelyä. Ohjaaja toimii hyvin. Aluissa voisi keskittyä koiraan".

  • Napakampi maahankäsky kyllä jäi Elsalla jotenkin päälle. Pitää jatkossa muistaa ettei saa olla kisatilanteissa yhtään ankarampi.
  • Elsaa ei kuitenkaan näyttänyt haittaavan vaikka palkkasin vain liikkeiden välissä, Minigrip-pussi on muuten todella epäkäytännöllinen kun menee taskussa kokoajan kiinni.;)
  • Elsan meno on ihanan reipasta, vitsi kun en ole ennen tajunnut miten toi häntä heiluu.:) Tuomariki sitä kehui miten innokkaan näköistä menoa.:)
  • Tällä kertaa en jännittänyt kehässä ollenkaan!
  • Tuomari sanoi että pitäisi keskittyä enemmän koiraan eikä liikkuriin, pitää muistaa tää jatkossa..

Kommentit

  1. :) Nojoo maksaahan ne :/

    Muuten tosi kiva blogi sulla ja hieno banneri ! :3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit