Tokotreenit

Tänään treenattiin omatoimivuorolla Virikkeessä. Elsan lisäksi paikalla oli myös Kiira ja Neira. (Kuvia muuten lisää täältä, kiitos Jenny kuvista!).

Mä oon niin tyytyväinen Elsaan kun se ei enää ota häiriöö uusista koirista. Ei välittänyt Kiirasta eikä Neirasta yhtään! Paikkamakuu meni tosi kivasti vaikka Kiira teki paikkista vieressä ja Erica käveli Neiran kanssa pariin otteeseen meidän välistä ohi ja ulko-ovikin siinä kävi. Aika paljon Elsa on tässä rohkaistunut kun vertaa vaikka syksyyn.

Tuli taas vaikka mitä juttuja esiin mitä pitää enemmän treenata. Eniten liittyen seisomiseen ja seuraamiseen. Ollaan nyt tämä viikko menty siten, että ollaan seuraamista treenattu joka päivä. Aina töiden jälkeen pissatuslenkillä otettu pätkiä seuruuta. Se on mennyt kyllä eteenpäin, mutta on edelleenkin aika väljää. Haahuilu on onneksi vähentynyt. Pitää vain jatkaa ahkeraa treenaamista. Imuttamiseen mä en ala, paras tapa Elsalle on se että se saa itse oivaltaa mikä on oikea paikka seurata ja saa palkan vain tiiviistä seuruusta. Elsa jää niin helposti namikäteen jumittamaan ja sitä on ihan mahdotonta sitten häivyttää.


Tuli kyllä treenattua taas niin monenlaista. Pitää koittaa pitää treenit enemmän sellasena että keskittyy tunnin aikana vain yhteen tai kahteen asiaan ja hinkata niitä, nyt oli vähän levotonta ja otin kaikkea vähän.

Loppuun vielä muutama jäävä. Seuraaminen on vähän väljää niinku aiemminki jo sanoin. Vapautin Elsan suoraan maasta, se alkaa niin helposti ennakoimaan jos aina ottaa liikkeen kokonaisena.

Kommentit

Suositut tekstit