Polskuttelupäivä

No hei kaikkihan koirabloggaajat ovat käyneet uimahallissa ja laittaneet ne pakolliset kuvat ja videot blogiin.;) No nyt Elsaki pääsi uimaan, kaverina oli staby Juju. Oli kyllä ihan älyttömän kiva uimareissu! Otettiin uimaopetustunti, koska Elsa oli ekaa kertaa altaassa ja Juju ei vielä osaa uida. Elsa alkuun vähän arkaili veteen menon kanssa, mutta sitten kun se sinne polskahti niin siitähän tuli kunnon vesipeto. Oikein hyppäs veteen muutaman kerran! Kyllähän se viime kesänä ui paljonkin luonnonvesissä, mutta ei ole koskaan noin hypännyt veteen.

Tuli vaan sellanen fiilis, että pitäisi käydä useammin. Tätä ekaa kertaakin vitkuttelin ikuisuuden, mutta nyt kun se on koettu niin voisi keväällä yrittää mennä vielä ainakin kerran.

Kommentit

 1. Me taidetaan kuulua jo melkein vähemmistöön, kun ei olla koirauimalassa koskaan käyty :D Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin kuuluttiin pitkään, mutta korjattiin nyt tilanne.;D On kyllä ihan oikeesti ollut tarkoitus mennä jo aikoja sitten, nyt sitten sain oikeesti aikaseksi mennä.:)

   Poista
 2. Mekään ei olla käyty. Näyttää kyllä hauskalta. Tosin Kiira ei varmaan ihan noin reippaasti altaaseen menisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siel oli ihan tosi hauskaa! Se uimaopettaja osaa kyllä käsitellä ja kannustaa koiria tosi hyvin, voi olla et se tekee Kiirasta kunnon vesipedon.:)

   Poista
 3. Mullakin on tullut kauhea himo viedä koira uimaan halliin. Ehkä vienkin, kun kaikki muutkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti se on tosi hauskaa hommaa sekä koiralle että omistajalle!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit