Omatoimitreeni

Oltiin Jennyn ja Erican kanssa omatoimivuorolla Koirakeitaalla. Tokoilin Elsan kanssa. Ihan kivasti meni.

Estehypyssä pääsin Elsan viereen, pari kertaa se ennakoi perusasennon vaikken ole koskaan sitä siitä ottanut perusasentoon. Pitää tässä olla astetta nopeampi. Tuli silti useampi hyvä suoritus!

Jätin Elsan aika alussa makaamaan maahan kun laitoin paikkoja kuntoon ym. Hyvin pysyi paikallaan. Kerran meinas nousta, mutta huomautin asiasta ja se meni takaisin maahan ja pysyi maassa hyvin. En huomannut aikaa ottaa. Näitä pitäisi ottaa useammin. Kätevää jos koiran voi jättää johonkin paikkaan makaamaan ja se siinä pysyy.

Seuraamista otin useampaan kertaan. Itse asiassa se kuulemma menee paremmin mitä mä luulen ja videoltakin näytti ihan kivalta. Pitää vaan vielä tehdä töitä sen eteen että saa sitä tiiviimmäksi ja palkkausta harventaa..

Pari luoksaria otin. Ei mitään ongelmaa.:) Elsa kävi tässä vaiheessa jo aika kierroksilla vaikka pidin tunnin aikana useamman tauon ja kerran kävin ulkonakin sen kanssa. No uus paikka ja Kiira ja Neiraki on vielä vähän outoja et äkkiäkös pikkukoira siinä väsyy ja alkaa mennä kierroksille.

Jäävät oli treenisuunnitelmassa, mutta laiskuus voitti. Pitää ottaa joku toinen päivä..

Mä en muuten ymmärrä miten noi treenivuorojen aikataulut voi olla joillekin ihmisille niin vaikeeta tajuta. Meille oli varattu aika 9-10. No eiköhän vähän yli 9 joku nainen pöllähdä paikalle. Vähän ihmettelin et mikä tää on ja sit selvis et se luuli et sillä on aika 9-10 vaikka oikeesti oli 10-11. Että ärsytti kun siinä selvittämisessä meni aika kauan aikaa eli meidän treeniaikaa. Sitten kello tais olla jotain 9.50 ku joku jo koputti ovelle ja oli kovasti tulossa treenaamaan, sönkötti siinä et heidän vuoro alkaa kymmeneltä. Joo alkaa, mutta kello ei vielä ollut kymmentä! Meni siinä lopuski sitten hukkaan aikaa ku tottakai Elsaki siinä alko haukkumaan ku joku tollee tulee. Siis oikeesti, jos alkaa kymmeneltä aika niin tulkaa sitten kymmeneltä koputtelee eikä yhtään aikasemmin kun toisilla on vielä oma vuoro kesken! En mäkää ennen yhdeksää edes yrittänyt sisälle kun en tiennyt onko siellä silloin ketään vaan kiltisti odotin et kello on tasan. Ensi kerralla varmaan pitää varata aika aamukuudeksi niin ei oo ketää siinä sekoilemassa. Mua niin paljon ärsyttää kun ihmiset ei voi ajatella omaa napaa pidemmälle, eikö oikeesti tullut mieleen että siellä on muitaki treenaamassa kuin se ite! Mikä on niin vaikeeta siinä et odottaa ulkona kunnes oma vuoro alkaa.

Lähdin sitten vielä Elsan kanssa koirapuistoon. Elsa innostu leikkimään jonkun lapinkoiran kanssa. Mulla vitutus onneksi vähän lievitty. Niin paljon nyppi toi et tullaan toisen ajalla jo tuppaamaan sisälle.

Kommentit

 1. Kiira näyttää ihan masikselta. Just siltä että "yhyyy onko mun ihan pakko olla tauolla?" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se hirveetä ku joutuu vaan makoilemaan.:D

   Poista
 2. Varmasti harmittaakin tollaset ihmiset. Voisko teipata lapun oveen "varattu klo 9-10. Ei saa häiritä!"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä ala mitään lappuja laittelemaan, kyllä aikuisten ihmisten pitäisi itsekin tajuta ilman lappuja. Viimeistään siitä kun ovi oli lukossa..

   Poista
 3. Meijän ohjatulla tokotunnilla alkaa seuraava porukka tulemaan jo aina siinä vaiheessa halliin sisään, kun meijän reenejä on vielä 15min jälellä, ja se ON ÄRSYTTÄVÄÄ! Että jaan sun tunteen aivan täysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä en voi käsittää et eikö ne ihmiset oikeesti tajuu.:(

   Poista
 4. Teidät on haastettu!
  http://oikeitaunelmia.blogspot.fi/2013/02/aikamones-haaste.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit