Möllisuunnitelmia

Pitäisi ryhdistäytyä ja tehdä merkintä uudenvuoden vietosta. Oltiin viikko mökillä ja olisi nyt kasa kuvia muokattavana, ehkä huomenna ne saan räävittyä sellaseen kuntoon et kehtaa julkaista täällä.

Sunnuntaina olin yllytyshullu ja ilmotin Elsan lauantain möllitokoon, mutta se koe olikin jo täynnä. Ollaan jonossa, mutta tuskin sinne mitään peruutuspaikkoja tulee. Olis ollut ihan vain nakkiluokka, lähinnä sen takia et saan kisajännitystä pois. Ilmotin nyt sitten Elsan helmikuulle möllitokoon ja mölli-rallyyn. Toivottavasti mahdutaan mukaan. Elsalla on ehkä alkamassa juoksutkin, toivottavasti alkaa nyt heti jos meinaa tulla niin kerkee ennen niitä möllejä loppumaan.;)

Nyt kun on jotain tavoitteita niin olen tämän viikon treenannut tosi ahkerasti! Eilen ulkona seuruuta, illalla seisomista, kaukoja jne ja tänäänkin ollaan sisällä treenattu ja intoa piisaa koska on tavoite!


Ihan pakko oli videoida kaukoja sillä nyt Elsa on vihdoinkin tajunnut seisomisen ilman mitään käsiapua! Toivottavasti siitä tulee pian yhtä vahva kuin istumisesta ja maahanmenosta. Video on otettu iPhonella, yllättävän hyvälaatuinen kun ottaa huomioon että valaistus oli tosi kehno. Ehkä näitä videoita tulee jatkossa otettua herkemmin kun voi puhelimella ottaa. Järkkäri on vähän hankala kun ei tarkenna automaattisesti.

Mä olen nyt niin motivoitunut treenaamaan tokoa ettei toista! Pitää nyt tehdä joku järkevä suunnitelma, jos vaikka alottaisi siitä et listais mitä Elsa osaa ja ei osaa. Keskittyis sitten enemmän niihin mitä ei osaa, mutta ei pidä unohtaa treenata niitäkin liikkeitä jotka on jo ihan hyviä. Vähän meinaa jänskättää!

Kommentit

 1. Mulla on aina pakko olla selkeät kisatavoitteet, koska muuten en saa aikaiseksi treenata oikeastaan ollenkaan tavoitteellisesti. Teen vain niitä kivoja helppoja juttuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonki vältellyt just seisomisen ja seuraamisen opettamista, koska ne on ollut tylsiä. Viime aikoina olen ryhdistäytynyt koska kesällä olis kiva startata virallisissa ja se on mahdollista jos vaan nyt kevään treenaa ahkerasti.:D Noi möllit nyt potkii kunnolla perseelle.:D Mä kyllä tykkään tokoilla tosi paljon, mutta ne tylsät liikkeet jää niin vähälle jos ei oo tavoitteita. Koska te starttaatte voittajaluokan?:)

   Poista
 2. Hieno Elsa! Mun pitäis myös alkaa treenaamaan vähän aktiivisemmin niin päästäis mölleihin ja joskus vielä virallisiinkin. :-D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit