..

Huomasin eilen illalla, että Elsa aloitti juoksunsa. Menee nyt suunnitelmat ihan uusiksi sillä möllitoko peruuntui, mätsäreihinkään ei päästä koska on sisämätsit, koiratapaaminen peruuntui ja viikottaiset tokotki nyt jää muutamaksi viikoksi tauolle. Hiljaiseloa siis tiedossa. Varmaan blogin päivittyminenki nyt jää ku ei jaksa enää joka kotitreenistä kertoa. Mietein kyllä et pitäiskö laittaa tänne jotain viikottaisista treeneistä, mutta paperinen treenipäiväkirja kyllä piisaa mulle. Voi olla et eilisen avautumisen jälkeen kaikki lukijat lopettivat tämän blogin lukemisen ja nyt tulee vieläpä kuvaton merkintä kun en jaksanut alkaa ettimään tähän mitään kuvaa.:D Sori, mutta ehkä helmikuussa sitten taas alkaa tahti kiihtymään ja silleen.:)

Kommentit

 1. Voi kirosana! Juuri kun oli niin paljon suunnitelmia. No, sellaista se on, toivottavasti ne ehtivät kuitenkin loppua ennen niitä 16. päivän möllejä niin ei molemmat möllit jää välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuli vähän väärään aikaan nää juoksut.:D Emmä ainakaan vielä peru tota 16. päivän mölliä, siihenhän on aika monta viikkoa niin todennäköisesti ne ehtii loppumaan siihen mennessä.

   Poista
 2. Harmillista, mutta eipä sille voi mitään!

  Edellisen postauksen avautumisen aihe on valitettavan tuttu mullekin, tosin ei koiran vaan työn puolesta. Jos joku paikka aukeaa kasilta, niin sinne ei sitten pääse esim. 7.55, mikä tuntuu olevan monelle hyvin vaikea asia käsittää. Mulla ei tahdo ymmärrys riittää, vaikka olenkin tekemisissä potilaitten kanssa, joilla saattaa vipata päästä muutenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä harmittaa ku oli kaikenlaisia suunnitelmia, mutta niinhän niitä aina on.:)

   Juu joidenkin on niin vaikeaa tajuta et ei joka paikkaan mennä niinku itseä huvittaa...... huoh.

   Poista
 3. Harmi! Mutta ei pikku paussi välttämättä pahaa tee koirallekkaan. Pienen tauon jälkeen ne on usein entistä innokkaampia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä kyllä nyt pausseiltu muutenkin.:) Mutta onneksi noita möllejä on pitkin kevättä et eiköhän me ainakin johonkin päästä!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit