Näyttelykärpänen..

Käväsin lauantaina messarissa, ihan pakkohan sinne on joka vuosi päästä vaikken Elsaa kehää viennytkään! Kävin kuitenkin katsomassa ja kuvaamassa bretonit.. No kuitenkin, mulle iski taas hirvee näyttelyinto! Mä oon kyllä aina tykännyt handlata koiria, se on vaan niin älyttömän kivaa mennä kehään esittämään koiria. Sunnuntaina tein Elsalle uuden näyttelyhihnan, mutta se kyllä ansaitsee ihan oman postauksensa lähiaikoina.

Eilen ja tänään ollaan treenattu näyttelyseisontaa ahkerasti, uuden naksuttimen kanssa. Kuvassa ei ehkä paras asento, mutta nyt ajattelin Elsan jatkossa esittää vapaasti. Vapaasti se on niin paljon paremman näköinen. Tietty pitää alkaa asettelemaan jos se ei syystä tai toisesta halua seistä nätisti. Perjantaina ja lauantaina on mätsärit (viimeksi oltiin mätsäreis syyskuussa!) ja molempiin kyllä suunnataan, ihan pakko!

Huomasin että toi naksutin toimii tosi hyvin näyttelyseisonnan opettamiseen. Elsa pysyy tosi rauhallisena kun naksuttelee. Ei ala turhaan hötkyilemään ja ehkä se jopa vähän ajattelee miten ne jalat on. Elsalla on aina ollut sitä vikaa, että se herkästi siirtää vasenta takajalkaa tonne eteen mahan alle tai vääntää sen mitä ihmeellisimpiin asentoihin. Nyt se on alkanut tarjoamaan tosi kivoja näyttelyseisontoja koska olen palkannut vain parhaat ja jättänyt palkatta jos joku jalka on vinksallaan. Vähän jänskättää miten mätsäreis menee, toivottavasti ei pelästy mitään ja muutu ihan katkaravuksi, sitten pitää vaan asetella.. Mä en vaan malta odottaa perjantaihin!

Kommentit

Suositut tekstit