Näyttelyhihnoja

Tein kolme uutta näyttelyhihnaa. Aiemmin tehty löytyy täältä. Yksi Elsalle ja kaksi meni joululahjaksi Teemun serkun koirille. Nyt tulee tosi tosi monta kuvaa, mutta tykkäsin näistä kaikista niin paljon etten sit osannut edes kuvia valita.;)

Elsalle tuli harmaa hihna. Taas siis harmaalla mennään, mutta lupaan kyllä tehdä jossain vaiheessa jonkun ihan toisen värisen. Mustaa meinasin mutta en saanut tähän hätään mustaa satiininyöriä. Elsalle kyllä sopii toi harmaakin tosi hyvin.

Satiininarun väri vähän vääristää kuvassa, noissa yhteiskuvissa se on aikalailla oikea. Tein tälläsen vähän lämpimämmän hihnan, koska koiratki on ruskeita. Nämä kaksi hihnaa siis menee pohjanpystykorvalle ja pystykorvan/lapinkoiran sekoitukselle.

Oli ihan pakko kokeilla tällästä sekoitushihnaa jossa on kolmea eriväristä satiininyöriä. Musta, ruskea ja luonnonvalkoinen. Tuli tosi hauska sekoitus! Helmet on ihan samanlaiset mitä Elsankin hihnassa.;)

Kaikki hihnat on n. 80 senttii pitkiä. Se aiempi tais olla joku metrin pituinen ja se oli kyllä liian pitkä, hankala kehässä värkätä liian pitkän hihnan kanssa. Nyt on kahdet mätsärit menty tolla uudella hihnalla ja 80 senttinen toimii niin paljon paremmin. Tykkään tosi paljon Elsan hihnasta!


Kommentit

 1. Hienot hihnat! Meillä mahdollisesti ensi vuoden alussa edessä ensimmäiset (ja toivottavasti viimeiset) näyttelyt, mutta me taidetaan mennä ihan tavallisella ketju+hihna yhdistelmällä. Tuollainen helmikoristeltu hihna olisi ehkä turhan pramea koiralle, jonka kanssa tavoitteena on saada se H ja vetäytyä tyytyväisenä näyttelytouhuista. :P Mutta on kyllä tosi nätit hihnat! Olen nähnyt tuollaisia hienoja hihnoja etenkin vinttikoirilla ja sopii kyllä kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vähän samat suunnitelmat! Vaikka on kyllä nättejä remmejä, ei voi muuta sanoa.

   Poista
  2. Kiitos.:) Juu en minäkään mitään helmihihnoja näyttelyissä käyttäisi jos en kehässä tykkäisi käydä.:) Mä kuitenkin tykkään esittää koiria ja käydä myös mätsäreis et senki takia eri juttu.:)

   Poista
 2. Aivan sika hienoja! Vau! Juuri yritettiin etsiä tällaista koristeellista näyttelyhihnaa Kiiralle messarista. Tuloksetta. Olivat tosi kalliita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä on muuten tosi helppo tehdä itsekin ja saa juuri sillä hintaa mitä haluaakin.;) Jostain ebaysta varmaan saa halpoja helmiä, mutta ite oon osan tilannut netistä ja osan löytänyt ihan Tiimarista ja Sinooperista.:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit