Mätsäri

Kuva viime talvelta

Oltiin tosiaan lauantaina Uudenmaan koirakoulun järjestämässä mätsärissä, joka järjestettiin hevosmaneesissa Petikossa. Vähän arvoin menemistä, koska Teemu oli kipeenä ja vaihtoehtona oli mennä yksin Elsan kanssa. Vähän kyllä mietein miten tuun pärjäämään siellä yksin mutta päätin sitten lähteä, koska kuitenkin teki mieli. Vähän huono reissu oli. Heti alkuun jäin autolla johonkin mäkeen jumiin. Se oli pimee kinttupolku ja piti peruuttaa ties kuinka pitkälle pimeessä että sai vauhtia siihen mäkeen. Oli kyllä aika ärsyttävää koska ei nähnyt taakse juuri yhtään ja pelkäsin että koska olen jossain ojassa. No selvisin mäen ylös ja huomasin että paikan päällä ei ollut enää yhtään vapaata parkkipaikkaa. No auto sitten tien viereen parkkiin ja ajattelin että se jää siihenki jumiin eikä päästä enää pois.

Kävin ensin ilmottautumassa ja hain sitten Elsan autosta. Porukkaa ei onneksi ollut mitenkään älyttömästi, isoja aikuisia taisi olla 12. Bongasin sieltä muutaman blogitutun, Jennyn ja Erican. Jenny muuten saattaa tulla meidän tokoryhmään, nythän tässä pitää alkaa oikein urakalla treenaamaan ettei totuus paljastu kuinka möllejä me vielä Elsan kanssa ollaan.:D

Elsa sai kehässä sinisen nauhan ja nauhakehässä ei sijottunut. Loppujen lopuksi olen Elsaan tosi tyytyväinen, se petrasi hienosti loppua kohden. Nyt vaan se näyttelyseisonta kunnolla treenaukseen, silleen että tulee vaan lihasmuistista miten ne takajalat kuuluu olla. Ei olla vapaasti seisottamista edes paljoa treenattu niin eihän sitä voi kehässä ihmeitä odottaa asiasta mitä ei olla kunnolla harjoteltu.

Nyt sunnuntai meni tosi laiskasti, tuntuu etten ole saanut oikein mitään aikaseksi.

Kommentit

Suositut tekstit