keskiviikko

Olen tosi huono keksimään merkintöihin otsikoita, mutta se ei ollut tämän merkinnän juttu.;) Iltavuoropäivinä on mukava köllötellä sängyssä parhaan köllöttelykaverin kanssa. Kyllä vain, meillä koira on jotenkin päässyt nukkumaan jopa öiksi sänkyyn. Välillä se nukkuu niin leveesti että saa itse käpertyä sikiöasentoon jotta mahtuu nukkumaan.

Suunnattiin koirapuistoon, saatiin olla ihan rauhassa siellä. Kivaa oli käppäillä ulkona kun oli mukavan valoisaa. Vasta kotona huomasin että pakkasta oli yli 10 astetta.. eipä ulkona siltä tuntunut.

Otin puistossa sivulletuloa, tai ennemminki voisi sanoa tokoluoksaria. Matkalla kotiin seuruutin Elsaa muutaman pätkän. Nyt olen lähinnä sisällä treenannut tokoa. Takapalkka on Elsalle vähän jänskä ku pitää kurkkia josko sen namin jo sais.

Mutta eipä tässä muuta. Tuli napsastua muutama kännykkäkuva, koska menin eilen ostamaan iPhone 5:n.:) Saattaapi nyt käydä niin että näitä turhia päivityksiä tulee useamminkin, ehkä sitä voisi useemmin videokuvata treenejäkin. Sen näkee sit. Ainakin monta kertaa parempi tää on kuin vanha Nokia.. Huomenna onkin itsenäisyyspäivä ja silloin on Elsan koirakoulun pikkujoulut jonne mennään. Olis ollut jokunen mätsäriki, mutta ehdottomasti mennään pikkujouluihin!

Kommentit

 1. Elsa on melkoisen suloinen köllöttelykaveri :) Joskus tekis mieli ottaa Urpokin sänkyyn viereen, mutta loppujen lopuksi on kuitenkin helpointa niin, ettei koira saa lainkaan tulla makkariin. Se on suunnilleen ainoa sääntö, josta me ei olla lipsuttu kertaakaan...

  VastaaPoista
 2. Ihanan nautinnollista köllöttelyä! Meillä ei kotona pääse sänkyyn, sohvalle pääsee kihnaamaan. Mutta joskus kun ollaan reissussa niin meidänkin otukset pääsee sänkyyn, on ne niin onnessaan siellä. Viksunkin on pakko olla vaan vaikka meinaa läkähtyä.
  iPhone on kyllä kiva vehje!

  VastaaPoista
 3. Heh, meillä ollaan julmia ja makkarin oven edessä on portti! Ei pääse koirat sinne :D Ei tartte lakanoitakaan olla vaihtamassa jatkuvasti karvan ja hiekan takia :)

  VastaaPoista
 4. Meillä alkuun Elsa ei päässyt sänkyyn ja se toimikin siihen asti kunnes vietiin sen näyttelyhäkki autoon. Se nukku ennen tosi hyvin siinä näyttelyhäkissä vaikka häkin ovi oli auki, mutta näemmä se ei osaa nukkua pelkällä patjalla.. Kai se pesämäinen häkki oli jotenkin turvallisen tuntuinen. Pitäisi ostaa autoon joku muu häkki niin saataisiin se nlyhäkki takaisin sisälle Elsan nukkumapaikaksi.:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit