Torstai on tokoa täynnä

kuva lauantain koirapuistoreissulta

Torstaitokot taas eli tokoiltiin ohjatussa ryhmässä.. En jaksa selittää nyt mitään omatoimitreeneistä, sen verran et ollaan seisomista hinkattu tosi paljon sisällä ja puukapulan pitämistä ollaan treenattu koska sitä on niin kiva pureskella.. sit sitä perussettiä eli seuraamista ulkona jne.

No mutta tänään tokoiltiin taas tutussa ryhmässä. Nyt siel oli vierailevana tähtenä jo ennestään tuttu bortsu. Hyvää häiriöö Elsalle eikä Elsa enää säikkynyt sen haukuntaa niinku ennen. Tosi kiva huomata aina nämä pienetkin edistymiset. Elsa ei ollut ihan kympillä mukana treeneissä, mut voi johtua siitäkin, että mua hieman väsytti enkä jaksanut itsekään olla kovin innokas.

Paikkamakuuta otettiin tosi paljon nyt erilaisissa häiriöissä. Alkuun oltiin vaan ringissä (ohjaajat keskellä) ja tehtiin paikkis istuen. Se meni tosi kivasti. Sitten tehtiin niin että koirat on keskellä, selät vastakkain ja siinä paikkamakuu kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta minuutin ja toinen kaksi minuuttia. Palkkasin tiuhaan. Muutama koira siinä vähän haukahteli Elsan selän takana, mutta tyttö pysyi hyvin maassa.:) Kävin tosi tiuhaan palkkaamassa kun pysyi maassa muiden haukkumisesta huolimatta. Sit vielä sama setti silleen että kaikki vuorotellen kutsu koiransa luokse ja muut makas (osalla oli istumistreeni) paikallaan. Hyvin Elsa pysyi ja tuli luokse. Oon tosi tyytyväinen tähän! On aika haastavaa että joku koira makaa koiran selän takana, ainakin Elsalle joka on aika herkkä.

Luoksepäästävyyttä treenattiin samalla tavalla kuin ennenkin. Eli siis oltiin ringissä ja jokainen vuorotellen kävi tekee muille luoksepäästävyyden. Elsa istui tosi hyvin paikallaan ja antoi hyvin kosketella, mutta oli kovasti menossa "tuomarin" perään kun se oli lähdössä. En tiedä onko tämä virhe. Sain onneksi muutaman viimeisen kerran palkittua juuri ennen Elsan lähtemistä. Harjoitteluahan tämä vaan vaatii, on vaan harvassa ihmiset keiden kanssa luoksepäästävyyttä voi treenata.

Kotiläksynä noutaminen eli Elsan kanssa nyt koitetaan päästä tosta kapulan pureskelusta eroon. Noutaahan Elsa osaa jo noin muuten.. Toinen kotiläksy on jäävistä seisominen. Huhheijaa tuota seisomista, Elsa ei oikein meinaa tajuta koko liikettä.:D Koitan nyt varmaan vaan poimia sen liikkeen.

Kommentit

  1. Kiva lukea teidän treenailusta. En juuri ole ehtinyt ja jaksanut blogeja lueskella, mutta teidän kuulumisia olen käynyt vilkuilemassa. Ja voi pojat, tehän edistytte koko ajan! Milloinka tulee videopostausta? ;) Häiriötreeni kuulostaa tosi hyvältä ja mielenkiintoiselta. Täällä meidän uudessa kotikaupungissa ei talvella ilmeisesti ole ohjattuja tokotreenejä (höh), joten me nyt lähetään kokeilemaan agilityssä meidän taitoja. Mutta voi tokokaipuu, se on kova!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee tänään just kuvasin videopätkääkin.:) Just odotan et ne latautuu et voin ne julkaista.:) Treenattu on ja paljon, onneksi se näkyy edistymisessä. Tokokaipuu on paha vaiva, varsinkin jos ei pääse edes ohjattuun tokoon. Saatteko siellä jotain yhteistä treeniporukkaa kasaan niin voi edes häiriössä treenata?:) Mutta hei onhan se agilitykin varmasti tosi hauskaa ja haastavaakin.:)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit