Tokoiluviikonloppu

Nyt on kyllä ollut aikamoinen tokoviikonloppu! Eilen kävin Malmilla tokoilemassa. Malmin agilityhallilla oli tokotreenit ja pääsin mukaan, koska oli tullut peruutus. Tosi hyvä, uusi halli ja uudet koirat. Mentiin junalla ja siinä jo Elsa aika hyvin väsyi. Elsa oli tosi nätisti junassa ja Pasilan asemalla vaihto meni tosi nätisti. On tuon kanssa tosi helppo kulkea julkisilla paikasta toiseen. Rapsutuksiakin Elsa sai usealta matkustajalta.

Paikkamakuu: ensin ahnehdin liian pitkän matkan ja ajan kerralla, Elsa nousi jossain vaiheessa seisomaan. Otin sitten lopun niin että kävin palkkaamassa useammin. Hyvin meni.
Seuraaminen: Seuraaminen meni tosi hienosti. Meni jopa itse perusasentoon aina kun pysähdyin.
Liikkeestä seiso: Nooh pysähtyi se kun tarpeeksi napakasti sanoi käskyn ja pysäytti namilla. Pitäisi nyt häivyttää tosi nopeesti toi käsiapu.
Luoksetulo: Tosi hienosti tulee, välillä meinas tulla vähän vinoon perusasentoon.
Pujottelu: Tehtiin pujottelua toisten koirien välistä. Ihan hyvin meni kun tajusin hidastaa vauhtia. Miksi mä hötkyilen ensin liian nopeesti?
Luoksepäästävyys: Tää meni niin paljon paremmin mitä torstaina! Ei lähtenyt "tuomarin" perään ollenkaan! Edistystä siis.:)

Oli Elsa kyllä tosi väsynyt kun päästiin kotiin. Hyvä että saatiin erilainen tokokerta välillä, ettei juututa vain yhteen halliin.;) Tuolla oli vielä sellanen mattopohja joka kiinnosti Elsaa kovasti.

Tänään suunnattiin koirapuistoon. Elsa rällästi menemään tosi lujaa. Siellä oli nuori flatti jonka kanssa Elsa innostui leikkimään tosi paljon. Sitten tehtiin pieni kävelylenkki ja jäätiin tokoilemaan yhdelle hiekka-alueelle. Oli just sopivasti häiriöö ku ihmisiä oli paljon liikkeellä ja viereisellä pellolla joku noutaja treenasi noutoa ja juoksi menemään tuhatta ja sataa. Varsinkin tämä noutaja kiinnosti Elsaa tosi paljon. Päätin sitten koiran pitää kiinni koska toi pelto näytti siltä että siellä varmaan olis jotain fasaanejakin. Elsa kyllä tekee sata kertaa paremmin päivällä valoseen aikaan kuin illan hämärässä. Harmi ettei valosaa aikaa enää pahemmin ole. On jo aika hämärää kun pääsee töistä kotiin.

Paikkamakuuta

Alkuun otin paikkamakuuta. Aluksi ihan läheltä ja sitten uskalsin jo hihnaa pidemmälle. Hyvin pysyi paikallaan eikä edes meinannut nousta. Pää kyllä haahuili aika paljon, palkkasin kontaktista.

Liikkeestä maahan, otettiin tätä tosi paljon. Elsa meni tosi nopeeta maahan, mutta hötkyili namien perään ja meinas nousta ennen vapautusta. Mutta tosi tyytyväinen olen siihen että menee nopeesti maahan! Iltatreeneissä se on ollut aika hidas menemään maahan, nyt ainakin tiedän että valosaan aikaan toimii.


Seuraamispätkiä otin. Meni hienosti ilman käskyä aina perusasentoon kun pysähdyin, aivan ihanaa.:)

Sitten vielä pellolla otin vähän kaukoja siinä toivossa että koira vähän puhdistuisi ennenkuin laitetaan se autoon. Piti ottaa vielä tosi läheltä tai muuten se liuku eteenpäin. No ei olla tätä paljoo treenattu. Ihan hyvä siihen nähden.

Jonkinlainen videopätkä tokoilusta. Liikkeestä maahan ja pätkä seuraamista.. Elsa on kyllä niinku mikäki magneetti noiden namien kanssa.:D Yleensä kyllä annan sen maata kauemmin ennen vapautusta, en oikein itsekään tiedä miksi sen nyt vapautin samantien.:D Vähän mietin et julkaisenko totaa videoo sen takia ettei oo ihan täydellistä menoa, mutta ehkä mä kestän sen et joku kattoo vain videon eikä luo tätä tekstiä ja sit arvostelee sen perusteella.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kerrankin Elsalle löytyi sellanen leikkikaveri minkä kanssa se oikeesti innostu leikkimään.:) Elsa on vähän ujo varsinkin isojen koirien kanssa.

   Poista
 2. Kyllä ootte ahkeria! Ja näkyy tuottavan tulosta!
  Tota koiran juoksemisen nautintoa on kyllä aina niin ihanaa katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ahkeruus palkitaan.:) Ihanaa huomata miten innoissaan Elsa tekee hommia.:)

   Poista
 3. Hienolta näyttää teidänkin seuruu! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit