Terävä herneaivo

Tänään oli taas torstaitokot. Tällä kertaa oli vain noutotreeniä tokokapulalla. Piti olla myös seisomistreeniä, mutta jatkettiin sitten noutamisella koska kaikki sitä halusi. Elsa kyllä osaa noutaa, mutta puisen noutokapulan kanssa on ollut se ongelma ettei se tajua ottaa sitä keskeltä kiinni. Tämä asia saatiin nyt tosi hienosti ratkaistua! Oli kyllä siinä pähkäilemistä sekä mulla että koutsarilla kun Elsa halus vaan reunasta sitä kapulaa nostaa. Saatiin se sitten lopulta nostamaan keskeltä ja sitten se alkoikin tarjoamaan keskeltä nostamista jatkuvasti. Alkuun ihan vain istuin maassa ja Elsa nosti kapulan mun käteen, sitten istuin sohvalla ja Elsa nosti kapulan maasta käteen. Nyt kokeilin kotona seisaalta ja sekin onnistui! Ja siis nyt se tosiaan tajuaa nostaa kokoajan siitä keskeltä. Oon ihan hämillään kuinka helposti se kävi että koira oivalsi sen jutun!

Tässä vielä video kotona kun seison ja Elsa nostaa kapulaa. Se alkoi jo automaattisesti luovuttamaan sitä kapulaa istuen vaikken sitä istumaan nyt edes käskenyt.:) Video oli niin tumma et piti laittaa mustavalkoseksi ja lisätä vähän valoisuutta.. mutta eiköhän siitä jotain tolkkua saa, ei vaan malttanut odottaa huomiseen!


Eilen kävästiin Vakkerin luona, oli oikein onnistunut reissu. Siitä lisää myöhemmin..

Kommentit

 1. No van kylläpä on reipas koira. Ja kouluttajaki kehuu niin reippaasti :) Olipa mukava nähdä videota!

  VastaaPoista
 2. Täytyi nyt itsekkin tulla katselemaan teidän blogia:) Todella ihania nää videot, ja huomasin myös selatessani sivuja, että teiltäkin löytyy harmaa herra:) Oli oikein valoittavan näköinen persoona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, mulla on myös 11-vuotias harmaapapparainen. Asuu tosin mun vanhempien luona ja viettää eläkepäiviä, siksi siitä on liian vähän juttua täällä. Pitäisi muuten päivittää siitä useammin, on niin hieno vanha herra että ansaitsee kyllä huomionsa myös täällä blogissa.:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit