Sateinen tokoilu

Tänään käytiin Malminkartanon sirkuskentällä tokoilemassa. Tää tokokerta oli facebookin Capital Canis -ryhmän kautta (pk-seudulla asuvat jotka kaipaa treeniseuraa, liittykää ihmeessä!). Oltiin jo puoli tuntia etuajassa, koska varasin vähän liikaa aikaa siirtymisiin.:D Junalla oltiin liikenteessä ja junamatkat meni tosi helposti. Elsa istui mun jaloissa ihan rauhallisena, edes ennen pelottava tunneliasema ei pelottanut yhtään, edistystä siis. Kätevää kun voi mukavasti kulkea myös julkisilla.

Onneksi sinne oli tullut etuajassa myös muutama muu, treenailin siinä vähän kontaktia, perusasentoa ja seuraamista. Ihan ok meni, mutta vähän haahuili kun oli uusi paikka. Sitten kun muut tuli paikalle niin otettiin kokeenomainen luoksepäästävyys. Vähän jänskätti koska ei olla tätä oikein treenattu. Tosi hyvin meni kuitenkin, sanoisinko et melkein täyden kympin suoritus.:) Paikkamakuu porukalla. Otin lyhyeltä matkalta, koska en yhtään tiennyt miten se reagoi uudessa paikassa uusien koirien vieressä, kävin palkkaamassa tosi tiuhaan. Hyvin meni paikkiski, Elsa makas maassa vaikka viereinen koira nousi istumaan. Vähän jännittyneen oloinen Elsa oli, mutta eiköhän se treenaamisella ala pikkuhiljaa rentoutumaan.

Sitten otin lopuksi vain perusasentoa ja seuraamista. Namit loppui kesken. Harmitti tosi paljon. Elsakin alkoi jo olemaan tosi väsynyt.

Hulluhan tässä on, koko treeniajan satoi vettä, mutta oikeastaan unohdin koko vesisateen siinä treenatessa.:D Ensi kerralla siis enemmän nameja mukaan ja vaikka joku lelukin jolla saisi itsestä entistä mielenkiintoisemman! Elsa on sellaista "ravistettava ennen käyttöä" tyyppiä, pitää varmaan ensi kerralla vähän viritellä sitä ennen varsinaisen treenaamisen aloittamista. Torstaina sitten onkin ohjattu tunti, huomenna voisi ehkä treenata tossa lähikentällä jotain pientä. Tokokärpänen on nyt oikein kunnolla purrut.:D

Anteeksi tylsä kuvaton postaus, mutta kello on jo niin paljon etten jaksa alkaa kaivamaan mitään kuvia ja uusia ei oo tullut otettua, koska vesisateessa ei huvita kuvata.

Kommentit

Suositut tekstit