Missikisoissa

Nyt on se kauan odotettu Turun näyttely ohi, hieman meinaan jänskätti mitä sieltä tulee. Bretoneita oli ilmoitettu yhteensä kolme kappaletta ja ennen kehää aika menikin tosi nopeasti rupatellessa bretonijuttuja heidän kanssaan. (siksi kuvasaldokin on vain yksi kuva, koska kamera ei ollut päällimmäisenä mielessä..) Huomasin muuten, että olen vahingossa mätsännyt kynnet Elsan näyttelyhihnaan!

Kehä ei mennyt ihan nappiin. Elsa haistoi kehässä Teemun ja pyrki sitten hänen luo kokoajan. Ravaamiset meni siis ihan plörinäksi, koska Elsa päätti että hän haluaa lähteä yhdestä kulmasta Teemun luo. Seisominen onneksi meni ennen tätä episodia tosi hyvin. Elsa-raukalle kun meinaa tulla hätä jos lauma hajoaa jossain tapahtumassa. No treenaamalla tämäkin on tietysti korjattu..

EH tuli ja arvostelu on seuraava: Nice type, good size. Typical head. Good condition. Good topline & underline. Angulations are ok. In movement back should be stronger. Needs more ring training. (tuomari: Peter Bayersdorf, Saksa)

Elsa on ollut niin kiltisti, että joulupukkikin kävi jo etukäteen:

Tokoiltu on ja paljon! Tiistaina kävin läheisellä kentällä treenaamassa seuraamista ja paikkamakuukin tehtiin. Tajusin miksi Elsa on haahuillut Malminkartanon Sirkuskentällä.. no sen hämätän takia sillä Elsa näkee hämärällä mörköjä. Tiistaina treenattiin päivänvalolla ja kaikki meni nappiin. Ei siis muutakuin ottamaan hämärätreenejä että tottuu treenaamaan hämärässäkin, mistä sitä tietää vaikka joku koe onkin hämärällä.

Keskiviikkona treenattiin sisällä tokohyppyä. Virittelin lehtitelineistä ja mopinvarresta hyppytelineen. Meni tosi hyvin. Otettiin myös paikkamakuuta.

Torstaina oli ohjattu toko. Siellä treenattiin mm rauhoittumista Elsan pyyhkeen päällä, seuraamista, luoksetuloa, jääviä ja seisomista. Oltiinkin ainoat treenaajat, sillä Elsan treenikaverilla on nyt juoksut ja tuuraaja oli perunut tulonsa viime hetkellä. Saatiinkin sitten kunnon tehotreenit.

Perjantaina piti olla yhden fb-ryhmäläisen kanssa yhteistreenit läheisessä puistossa, mutta se peruuntui. Perjantai jäikin sitten väliin tokon osalta..

Huomenna Elsa pääsee taas metsästyshommiin ja mä lähden kans mukaan joten varmaan jotain kuvamateriaalia on tulossa. Sadetta on luvattu, mutta ei me sokerista olla.;) edit: tarkistin juuri sään uudestaan ja pitäisikin olla puolipilvistä!:D

Kommentit

 1. Ei hullumpi arvostelu! :) Onnea!

  VastaaPoista
 2. Samaa tulin kehumaan, että hyvän arvostelun ootta saaneet :) Ja olisimpa mää yhtä innokas tokoileen Pyryn kans, se todellakin tarvis sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin olen tosi tyytyväinen arvosteluun.:)

   Poista
 3. Onnea EH:sta! Elsa onkin varsinainen kaunotar (livenäkin)! Me oltais muuten varmaan lähdetty tähän samaan näyttelyyn, mutta kun Urpo on edelleen maailmalla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Itse asiassa mieteinkin, että onkohan Urpo tulossa tuonne..:)

   Poista
 4. Kauniskaunis Elsa! Kyllä te vielä ne ruusukkeenne saatte, hyvät arvostelut nytkin!

  Pitäis vaan itsekkin ryhdistäytyä ja mennä Viksun kanssa näytille. Kynnys tulee vaan liian korkeaksi itselle kun edellisestä kerrasta on liikaa aikaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit