Päivä isosiskon luona

Suunnattiin tänään Elsan puoli-siskon luo treenaamaan fasaaneilla. Elsa ja Cara oli kyl niin samantyyliset, tulivat heti tosi hyvin juttuun.

Cara on niin kaunis, noi laineet on niin nätit, toivottavasti Elsallekin vielä vähän laineita kasvaisi. Ainakin selkään se on nyt kasvatellut pientä leijonanharjaa.

Ihan aluksi Elsa pääsi haistelemaan fasua kädestä, oli ihan innoissaan!

Sitten liinan kanssa pellolle, heitettiin kyl aika nopeesti liina pois, koska ei siitä näyttänyt tulevan oikein mitään.

Pidettiin vähän taukoa lintuhommista ja kokeiltiin agilityesteitä. Vähän olen kateellinen, koska toisilla on agilityrata heti takapihalla.;) Elsa meni puomille heti (eilen testattiin vähän puomia ja A-estettä näyttelytreeneissä niin tämä oli tuttujuttu).

Hyppyä, putkea ja keinua kokeiltiin kans ja nekin meni ihan hyvin. Ehkä me joskus voitaisiin vähän tuota agilityakin harrastaa.

Sit liivit päälle ja takaisin hommiin.

Elsalle tuli hienoja tilanteita. Haku on hyvää, seisoo hyvin ja ottaa avanssin vasta käskystä. No tulihan sieltä se klassinen peräänmeno.. Lämpimän linnun nouto meni tosi upeesti, olin henkisesti varautunut siihen että se tuottaisi vaikeutta, mutta Elsa toi linnun tosi nätisti suoraan käteen.

Muutama fasuhan sieltä saatiin.;)

Elsa innostu uimaan lammessa joten heitettiin sille sitten dami noudettavaksi.:)

Oli kyl tosi kiva päivä ja taas oppi vaikka kuinka paljon koirasta. Tosi hyvä tällänen tilannekatsaus mitä pitää treenata ja mikä jo toimii. Elsa onkin ollut nyt tosi väsynyt koko illan ja vain nukkunut.:D Taisi olla pikkuiselle aikamoinen hauskanpitopäivä.:)

Kommentit

 1. Ihania kuvia! Varsinkin toi puomi-kuva, Elsa näyttää niin keskittyneeltä siinä :)

  Olis kyllä tarvinnut Cara kammata, näyttää vähän epäsiistiltä...eipä tullut mieleen. Ja noi korvakarvat kyllä lähtee kohta...

  Oli kyllä mukava nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä varmaan olisi kampaamiset auttaneet, koska noi paineli niin menemään et kura vain lensi.:D Mun mielestä noi korvakarvat on tosi söpöt.:)

   Poista
 2. Minusta ois kiinnostavaa nähdä miten tuollaset noudot jne käytännössä menevät, kuulosti niin kiehtovalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin johonkin KAER-kokeisiin katsomaan.;) On ne kyl niin mukavaa katseltavaa kun koira on ihan innoissaan noista metsästysjutuista.:)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit