Mätsäri Tuusulassa

Tänään oli Tuusulan mätsärit. Vähän mietittiin, että mennäänkö Koneen kentän mätsäriin vai Tuusulaan, valitsimme sitten Tuusulan, koska sai nukkua pidempään.:D Vettä tuli ihan kokoajan ja kunnolla! Yllättävän paljon oli koiria paikalla säästä huolimatta. Kuvat ei oo kovinkaan hyviä, koska on kännykällä otettu. Halusin kuitenkin laittaa tänne muutaman kuvan josta näkee miten herkullinen sää oli. No kopelointi-ja seisomiskokemusta piti saada joten ei auttanut kuin mennä.

Parina meillä oli suomenlapinkoira. Elsa sai sinisen nauhan. Ravaaminen on ihanan näköistä, Elsan häntä vaan heiluu! Seisominenki meni yllättävän hyvin vaikka jossain vaiheessa Elsa tärisi kylmyydestä ja meinas vetää itsensä ihan katkaravuksi.

Sinisten kehässä Elsa voitti siniset eli oli SIN1! Koiria oli sinisten kehässä muistaakseni kuusi ja olin ihan ihmeissään, että päästiin jatkoon ja sitten kun tuomari tuli kättelemään ja sanomaan että ollaan ykkösiä niin ääneen ihan ihmeissään vaan tokasin "siis ihan totta?".:D Huhhuh, en olis tätä ikinä uskonut, mutta pakko se on uskoa.:) Ilmeisesti seisominen meni paremmin mitä luulin.

BIS-kehää odoteltiin aika kauan, koska isoja pentuja oli tosi paljon ja niiden kehän loppumista piti odottaa. Elsa oli BIS-kehässä ihan jäässä ja ajattelin etten nyt hirveesti sitä kiusaa, koska vettäkin tuli kokoajan vain lisää. En siis hirveesti jaksanut panostaa oikeanlaiseen seisottamiseen. Lopuksi vain silittelin seisovaa Elsaa koska se kehä kesti aika kauan ja Elsa oli ihan jäässä ja väsyneen oloinen. Kaikki koirat BIS-kehässä sijoitettiin ja Elsa oli BIS9!:) Koiria oli BIS-kehässä kymmenen et ei ihan viimeisiä edes oltu.;)

Aikamoinen kasa palkintoja.:D (oli fiksua kuvata mustapäinen koira mustaa taustaa vasten..). Mua niin naurattaa toi krääsän määrä ja takana on pikkuruinen Elsa.:D

Haettiin sitten kaupasta Elsalle kokonainen maksalaatikko, se upposi Elsan kitaan järkyttävällä nopeudella.:D Mä ajattelin et jaksaakohan se edes syödä sitä kokonaan, mutta ei kyl jäänyt murustakaan!

Nyt kyllä uni taas maistuu.;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit