Junkkaripäivä 1/2

Halla ja Elsa - kuin kaksi marjaa

Junkkarin ensimmäinen päivä takana. Tänään oli bretoneilla ulkomuotokatselmus. Saavuttiin paikalle jo hyvissä ajoin, käytiin ostaa Elsalle takki huomista koetta varten koska on luvattu sadetta.

Elsan sisko Hallakin oli paikalla. En ole ennen Hallaa nähnytkään, on ne tytöt niin samannäköisiä! Ihan samanlaiset päät ja muutenkin tosi paljon samaa ilmeissä ja eleissä, no oikeastaan melkein kaikessa. Tuntui ihan hassulta katsoa Hallaa, koska sen naama oli niin Elsan naama.:D

Halla oli kehässä ensin. Halla sai ERI:n ja pääsi kisaamaan paras narttu -kehään. Lopulta Halla oli hienosti PN4!

Sitten vuorossa Elsa. Mulle tuli hirvee jännitys, koska ennen bretoneiden aloittamista kehäsihteeri tuli huutamaan et kaikki bretonit tänne ja näytti miten koiraa tulee esittää. Se siinä isoon ääneen huusi ja repi koiraa. Hihna niin kireellä paino menemään et koira meinas tukehtua. Ei oikein tullut mitenkään hyvä fiilis siitä. Onneksi kehässä vähän rentouduin ja vähän unohdinki sen huutamisen.

Tuomari kyllä osasi hyvin käsitellä koiria. Elsakaan ei sitä paljoa pelännyt. Tais tuomari heti kysästä onko Elsa kohtalon lapsi.:D Sanoi et taitaa koiraa jännittää koska ei ole ennen ollut tälläsissä tilanteissa.. siinä sit jotain vain nyökkäilin, meni Elsan jännitys sen piikkiin et "on ensikertalainen".:D Arvosteluunki se sit sai luonteen kohdalle "avoin".:D

Elsa antoi mitata hyvin itsensä vaikkei sitä ole koskaan ennen mitattu. Säkä sekä rungon pituus on 49 cm eli neliömäinen kuten bretonin kuuluukin. Aika jännä, koska mun silmään Elsa on aina näyttänyt rungoltaan pitkältä. No eipä tarvi sitäkään enää miettiä kun on kerta mitattu neliöksi.;)

Arvostelu kesti tosi pitkän aikaa, koska siinä katsottiin kyllä joka sentti koirasta. 

Ennen Hallan PN-kehää käytiin lammella kävelyttämässä koiria.

Nätti Halla

Että semmonen päivä tänään. Elsa tosiaan sai EH:n ja huomautuksena oli "koira vaikuttaa vielä olevan kesken kehityksen ikäisekseen". No onhan se.:D Saa nähdä oliko vikatikki ilmoittaa tuo Turku KV:hen, mutta sinne kuitenkin suunnataan seuraavaksi.

Nähtiin täällä hotellilla blogituttukin.;) Tsemppiä Urpolle huomiselle!

Nyt nukkumaan, huomenna sitten pellolle. Saa nähdä kuinka taitavasti tuo juoksee lintujen perässä.;)

Kommentit

  1. Hahaa, tutun näköiset verhot hotellikuvassa! Kiitos tsempeistä, finaalipaikka tuli ja nyt on jännitys huipussaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä tätäkin kautta onnittelut Urpolle! Aivan mahtavaa!:)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit